هفته چهارم بیست و سومین دوره لیگ برتر فوتبال ایران

تراکتور 1 مس رفسنجان صفر

هفته دوم بیست و سومین دوره لیگ برتر فوتبال ایران

ببینید | دومین شکست تراکتور رقم خورد

تیم فوتبال پرسپولیس که نخستین دیدار خود در لیگ بیست و سوم را با پیروزی کم گل به پایان برده بود، در دومین دیدار برابر تراکتور همین نتیجه را تکرار کرد اما این بار سه امتیاز شیرین کسب کرد.
کد خبر: ۱۴۱۹۵۱۹

به گزارش جام جم آنلاین، دومین روز از هفته دوم بیست و سومین دوره رقابتهای لیگ برتر از ساعت ۱۹ امروز چهارشنبه با دیدار تیم های فوتبال تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام تبریز پیگیری شد که این دیدار با برتری یک بر صفر تیم تهرانی به پایان رسید. سعید صادقی ۴۲ برای پرسپولیس گل زد.

تراکتور که بازی اول را هم به سپاهان باخته بود دومین شکست فصل را پذیرفت. در این دیدار گلر تبریزی ها که در بازی اول هم مرتکب اشتباه شده بود، با یک حرکت عجیب زمینه ساز گل پرسپولیس شد. شاگردان گل محمدی هم که روز سختی را در تبریز داشتند از دیگ جوشان جهیدند و سه امتیاز شیرین را کسب کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها