
به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی مرادی پور معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی احتمال وقوع سیل در استانهای کرمانشاه، کردستان، اصفهان، سمنان، زنجان، ایلام، چهارمحالوبختیاری، ارتفاعات خوزستان، لرستان، قزوین، البرز، تهران وجود دارد.
وی افزود: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از فردا سه شنبه تا چهارشنبه فعالیت سامانه بارشی تشدید و ناپایداریهای محلی ایجاد خواهد شد.
مرادی پور افزود: بر اساس این هشدار وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید، در نقاط مستعد گرد و خاک و در برخی نواحی تگرگ پیش بینی شده است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر در ادامه بیان کرد: برای جلوگیری از آسیب های احتمالی امدادگران هلال احمر در این استانها به حالت آماده باش درآمدند.
رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیسجمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاهها هرچهسریعتر تسویه شود
جمالیان در گفتوگو با جامجم آنلاین:
مهدی پاشازاده: من غر زدن مربیان را دوست ندارم
گفتوگوی جام جم با مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران