رئیس‌ جمهور جداول بودجه ۱۴۰۲ را ابلاغ کرد

رئیس جمهور در دو نامه جداگانه اصلاحات قانون مجازات اسلامی و جداول کلان و پیوست‌های مربوط به قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور را جهت اجرا ابلاغ کرد.
کد خبر: ۱۴۰۶۰۶۷

به گزارش جام جم آنلاین، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران «قانون اصلاح مواد ۷۰۵ تا ۷۱۱ کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده)» را که در جلسه روز چهارشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۱ مجلس تصویب و در تاریخ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ به تایید شورای نگهبان رسیده برای اجرا به قوه قضائیه و وزارت دادگستری ابلاغ کرد.

رئیس جمهور همچنین پیرو ابلاغیه شماره ۲۴۳۲۳۷ مورخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به پیوست «جداول کلان و پیوست‌های مربوط به قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور» را جهت اجرا به سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها