خطر بزرگ جامعه مصرفی

چند جانبه‌گرایی، راه فریب امت اسلام

وقتی از خطر بزرگ مصرف‌ گرایی در انقلاب اسلامی سخن می‌گوییم دركی سطحی می‌تواند عمق موضوع را بپوشاند و ‌چنین بپندارند كه صرفا درباره خطری علیه حكومت گفت‌وگو می‌شود.
کد خبر: ۱۴۰۴۳۳۵
نویسنده میر احمد میراحسان - نویسنده و پژوهشگر

اما پیش و بیش از هر چیز مصرف‌گرایی امری نفسانی و شیطانی علیه انسان، یعنی نابودگر جان و عقل، ضدآدمیت فردی و اجتماعی جامعه بشری است، نه تنها جامعه اسلامی بلكه هر اجتماعی. همچون سیستم و ساختاری مبتنی بر استثمار یا اسراف و اتلاف و پوچ‌گرایی كنش میل هوس‌كار. این ساختار در اصل رفتاری اتفاقی و فردی از جنس لهو و لعب فرد جاهل نیست، محصول ضرورت‌های اجتناب‌ناپذیر سرمایه‌سالاری كالایی امروز سرمایه‌داری جهانی و نظام پیرامونی آویزان به آن است.

اسلام حكیم از گناه اسراف حرف می‌زند و جامعه مصرفی نشان بهره سازمان‌یافته مستمر و ذاتی یك نظام استثماری از اسراف و بدترین نوع اسراف و عمل ویرانگر و ویرانگری و فساد روح فرد و جامعه و فساد در ارض است.

در ابن جا، پدیده نامعقول و نفس امركننده به بدكنشی و وسوسه شیطانی، یعنی امر اطاعت از«بت میل» و اهوا، آزاد از خرد، بدل به ابزار كور بردگی و اطاعت از قدرت حریص نظام سرمایه‌سالاری سودجوی جهانی و همدستان داخلی‌شان می‌شود.

سرمایه‌داری در خدمت رشد جامعه اسلامی و برآورنده نیازهای گوناگون علمی، فرهنگی، تكنولوژیك، آموزشی، بهداشتی، صنعتی و كشاورزی و تجاری و ... می‌تواند در سایه عقل عملی متعهد و دینی و یاری‌گر رفع نیازهای واقعی جامعه‌ای عادل و سالم و سازنده بهشت برای سرمایه‌دار متقی و كوشا باشد، اما سرمایه‌سالاری طماع كه همه امكانات سیاسی و اقتصادی و تبلیغی را صرف تحریك میل و اسراف برای تولید انبوه اشیای بیهوده و فساد روان و تفكر و مصرف‌گرایی پوچ می‌كند، در حقیقت در حال جنگ با خدا به سود نظام فاسد ساختاری و گمراهی شیطانی روح و فكر جامعه توأمان است و مقدم بر جنگ با حكومت و مردم، در حال جنگ با خدا و اوامر الهی اسلام است.

پس جامعه مصرفی، ماهوا ضد آرمان‌های بنیانی و تعهدات انقلاب اسلامی، ضد یكتاپرستی، ضد اسلام، ضد عدالت، ضد رشد ملت و البته ضد حكمرانی اصیل جمهوری اسلامی و راه امام خمینی و خواست امام خامنه‌ای است كه همان راه قرآن و اهل بیت علیهم‌السلام بوده است.

فرق نمی‌كند مصرف‌گرایی بر مبنای لیبرال دموكراسی غربی و غربی‌سازی جامعه جهانی، همچون جامعه مصرفی غرب باشد، یا استثمار میلیاردی انسان برای تولید كالای مصرفی پوچ جهت سود در بازارجهانی، به شیوه نظام كمونیستی و ضد الهی. ما موظفیم در بازی تغییر جهان تلاش خود را برای گریز از بردگی قدرت بكنیم و استقلال خود را بر اساس اسلام حفظ كنیم.

ما می‌دانیم امر تغییر عادلانه نظام الهی در جهان هرگز از ما ساخته نیست و امر اللهذود به عهده بقیه‌ا... الاعظم، امام موعود، حجت‌بن الحسن‌العسكری(عج) است و تمدن عدل موعود كار ما نیست. ماباید با انجام تكلیف در عصر انتظار، مرحمت و مدد خدا و امام زمان را بر انگیزیم كه ما را در نظام كفر منحل نشویم.

چند جانبه‌گرایی می‌تواند به فریب امت اسلام برای بازی در نظم سرمایه سالاری واحد جهانی منجر گردد و ما را برده این نظام شیطانی‌تر كند و قربانی جامعه مصرفی نو سازد.

تنها وحدت مسلمانان بر گرد ولی فقیه عادل و مدبر، می‌تواند قطبی مستقل از وانموده و بازی كفر جهانی تشكیل و استقلال نسبی ما را به سود جامعه‌ای سالم‌تر واسلامی رها از سلطه نظم نوین حفظ و از تضادها و امكانات قدرت‌های جائر سرمایه‌سالار برای زندگی نسبتا دینی بهره جوید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها