جام جم آنلاین اصفهان به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان؛ جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان اصفهان با حضور رئیس سازمان، معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان، مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام، مدیر بازرسی و نظارت سازمان، مدیر حراست و حضور وبیناری مدیران شهرستانهای استان و سایر مدعوین و با موضوع نظارت بر توزیع اقلام و کالاهای اساسی، طرح ضیافت، نظارت و بازرسی بازار کالاهای اساسی و تامین اقلام مصرفی برگزار شد. در این نشست، نظارت دقیق بر توزیع کالاهای اساسی و بازاررسانی و فراوانی در توزیع کالاهای اساسی از جمله مرغ گرم و منجمد و سایر کالاها مورد تاکید قرار گرفت. همچنین مقرر شد نظارت مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها بر توزیع و فراوانی کالاهای اساسی و مصرفی مباشرین توزیع و اعلام نیاز شهرستانها و نظارت بر توزیع اقلام سهمیه شهرستانها با هماهنگی دستگاههای نظارتی و فرمانداران انجام شود.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد