به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست دکتر بهرام نیا استاندار ایلام برگزار شد در این جلسه مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام اظهار داشت: با بسیج همه امکانات و نیروی انسانی، طرح ویژه نظارت بر بازار شب عید و ماه مبارک رمضان در حال انجام است.
رضا محمدرحیمی با تاکید بر انسجام و هماهنگی دستگاه های نظارتی در راستای اجرای این طرح، گفت: برای حفظ آرامش بازار و برقراری امنیت خرید، در روزهای پایان سال، لحظه ای درنگ نکرده و با جدیت تمام به دنبال اثر بخشی این نظارت ها خواهیم بود.
دبیر ستاد تنظیم بازار استان، خاطر نشان کرد: یکی از اهداف اصلی طرح ویژه نظارت بر بازار شب عید و ماه رمضان، از بین بردن زمینه سوءاستفاده فرصت طلبان و کوتا نمودن دست آنان، جهت جلوگیری از تحمیل فشار به مردم، خصوصا اقشار ضعیف و کم درآمد است.
وی از مردم خواست، همچون گذشته در زمینه معرفی سودجویان و فرصت طلبان، از طریق سامانه تلفنی 124 اهتمام داشته باشند، تا فرزندان آنها در اداره کل صمت استان، در اولین فرصت با تخلفات احتمالی آنان برخورد قاطع داشته باشند.
در پایان جلسه با حضور استاندار، معاون هماهنگی امور اقتصادی ایشان و برخی مدیران دستگاه های اجرایی به صورت میدانی و مستقیم از بازار و مراکز عمده توزیع محصولات مربوط به این ایام بازدید و نظارت به عمل آمد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد