توطئه مسموم کردن دانش‌ آموزان جنایت ضدبشری است
تاکید رئیس جمهور بر پیگیری قاطع و اطلاع رسانی به موقع درباره مسمومیت‌ها؛

توطئه مسموم کردن دانش‌ آموزان جنایت ضدبشری است

رئیس جمهور:

دشمن به دنبال ایجاد دلهره در میان مردم است

رئیس جمهور گفت: دشمن با جنگ ترکیبی خود به دنبال ایجاد ناامیدی در میان مردم بود و به تازگی در جنگ رسانه ای به دنبال ایجاد استرس و دلهره میان دانش آموزان و والدین هستند تا آشوب شکل بگیرد.
کد خبر: ۱۳۹۹۹۴۰

به گزارش جام جم آنلاین،  آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور پیش از ظهر امروز در اجتماع مردم شهرستان دشتی در ورزشگاه تختی خورموج اظهار کرد: امروز آنچه ملت ایران از آن برخوردارند استقلال و آزادی و نظامی است که مبتنی بر رای مردم و مردم سالاری دینی است.

وی با بیان اینکه مردم ما امروز در عرصه های مختلف شعار ما می توانیم را به مرحله اجرا گذاشته اند، گفت: پارس جنوبی از افتخارات کشور و اقتدار برای ماست و مردان و زنان ما با اراده خود نشان داده اند که به دنبال عزت و استقلال اند.

رئیسی با بیان اینکه قدرت ملت، تحریم ها و تهدیدها و جنگ نظامی 8 ساله را شکست داد و استکبار جهانی را حیرت زده کرده است، افزود: در جنگ ترکیبی دشمن به دنبال توقف قطار پیشرفت است و در جنگ نظامی و اقتصادی شکست خورد.

رئیس جمهور گفت: دشمن با جنگ ترکیبی خود به دنبال ایجاد ناامیدی در میان مردم بود و به تازگی در جنگ رسانه ای به دنبال ایجاد استرس و دلهره میان دانش آموزان و والدین هستند تا آشوب شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: دشمنان ما برای ناامید کردن مردم برنامه دارند اما مردم در روز 22 بهمن مقتدرانه و با بصیرت دشمن را شکست دادند.

رئیسی بیان کرد: دشمن اعتراف کرد که 22 بهمن امسال با سال های دیگر متفاوت است اما مردم برنامه های دشمن را نقش بر آب کردند.

رئیس جمهور با اشاره به موضوع مسمومیت دانش آموزان گفت: در موضوع پیش آمده در مدارس وزیر اطلاعات و وزیر کشور را مامور کردم در اسرع وقت پیگیری کنند و گزارشات را به طور کامل در اختیار مردم قرار دهند.

رئیس جمهور تصریح کرد: در سفر اول خود به استان بوشهر به دلیل شرایط کرونایی نتوانستم در میان مردم حضور پیدا کنم اما در این سفر مسائل مردم را از نزدیک بررسی خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: در حوزه های آب و راه اتفاقات خوبی در این سفر رقم خورده است و در بدو ورود به شهرستان دشتی مسکن نیازمندان به بهره برداری رسید.

منبع: فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها