جام جم آنلاین اصفهان ؛ علیاصغر شاطوری امروز چهارشنبه دهم اسفند در آئین بهرهبرداری از پروژه اتصال بزرگراه معلم به بلوار فرزانگان اظهار کرد: این پروژه بهمنظور تأمین امنیت جانی سرنشینان خودروها و روانسازی ترافیک اجرایی شده است. در گذشته با توجه به اینکه مسیر به دوراهی منتهی میشد و شیب غیراستانداردی داشت، باعث تصادف خودروها میشد یا در بارندگیها شاهد واژگونی خودروها بودیم.
وی ضمن قدردانی از شهرداریهای مناطق ۱۲ و هشت برای همکاری و مشارکت در اجرای پروژه افزود: زمانی که این پروژه اجرا میشد، هیچ مانع و ترافیکی برای مسیر ایجاد نشد و به میزان کمی رانندگان را وادار به تغییر مسیر کرد.
مدیر منطقه هفت شهرداری اصفهان اظهار امیدواری کرد: اجرای این پروژه منجر به بهبود وضعیت رفتوآمد خودروها در این محدوده، کاهش ترافیک و ارتقای ایمنی شود.
شاطوری گفت: برای روانتر شدن تردد در این مسیر اقداماتی همچون تعریض و اصلاح هندسی نیز انجام شده است.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد