به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ علی اصغر شریفی رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: از چندی پیش در شهر تهران تصادفاتی را که موجب واژگونی و صدمات زیاد به رانندگان و سرنشینان و عابرین پیاده که بیشتر در بزرگراهها اتفاق میافتاد را بررسی کردیم.
وی افزود: در این بررسیها مشخص شد عامل اصلی این حوادث که منجر به فوت، مجروحیتها و معلولیتهای مادام العمر و از کار افتادگیهای طولانی مدت میشود به موضوع سرعتها مربوط میشود.
سرهنگ شریفی گفت: به همین علت با رصدی که از طریق دوربینهای کنترل سرعت به صورت شبانه روزی داشتیم فردی اگر در بزرگراه همت که حداکثر سرعت ۹۰ کیلومتر است و این فرد با سرعت بیش از ۱۴۰ کیلومتر حرکت کند دوربینها عکس این تخلف را میگیرند و فردای همان روز پیامکی برای مالک وسیله نقلیه میرود.
رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: این دوربینها هویت وسیله نقلیه را از طریق میشناسند؛ پس از آنکه پیامکی مبنی بر ثبت تخلف توسط دوربین ها برای مالک وسیله نقلیه رفت و در آن ساعت و محل دقیق تخلف برای مالک ارسال شد مقدار سرعت نیز در این پیامک ذکر شد مالک وسیله نقلیه به کلاس آموزشی فراخوان میشود.
سرهنگ شریفی تاکید کرد: فراخوان شدن راننده متخلف یک فرایند حقوقی دارد که یک دستور قضایی صادر شده و بر اساس دستور قضایی به کلاس های آموزشی دعوت میشوند.
وی خاطرنشان کرد: اگر راننده متخلف در کلاس های آموزشی شرکت کند و تعهدی مبنی بر عدم تکرار این تخلف را بدهد که به هدف آموزشی خود رسیده ایم ولی اگر در این کلاسها شرکت نکند و بی اهمیت جلوه دهد این فرد به دادسرای راهور معرفی می شود وآنجاست که باید به مقام قضایی پاسخگو باشد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد