وکلای ابوآمو از ادوارد چن، قاضی منطقهای ایالات متحده درخواست کرده بودند او در خانهاش در سیاتل باشد و فقط یک حکم مشروط برایش صادر شود و به زندان نرود.
آنها به مشکلات سلامت مداوم ابوآمو، فقدان محکومیتهای دیگر و مسائل خانوادگی اشاره کردند که در طول مدت حضورش در توییتر که از سال 2013 تا 2015 طول کشید، او را تحتتاثیر قرار داده بود.
تمرکز این پرونده روی این موضوع بود که ابوآمو اطلاعات دو کاربر از جمله شماره تلفن و تاریخ تولد آنها را فاش کرده و در عوض این کار یک ساعت 42000 دلاری از یک مقام سعودی به عنوان هدیه دریافت کرده و نیز دو حواله ۱۰۰هزار دلاری هم گرفته است.
دادستانها گفتند ابوآمو، که بر روابط توییتر با روزنامهنگاران و افراد مشهور در خاورمیانه و شمال آفریقا نظارت میکرد، اطلاعات حساسی را از سیستمهای این شرکت برای کمک به مقامات سعودی به آنها داده است تا مقامات سعودی بتوانند از این اطلاعات برای شناسایی و یافتن کاربران موردنظرخود استفاده کنند و در واقع ابوآمو با این کار آن کاربران را در معرض آزار و اذیت از سوی دولت سعودی قرار داده است.
وکلای مدافع که نمایندگی ابوآمو را در اختیار داشتند به درخواستها برای اظهارنظر پاسخ ندادند. توییتر که بهتازگی توسط ایلان ماسک خریداری شده است و نیز سفارت عربستان در واشنگتن نیز به درخواستها برای اظهار نظر پاسخ ندادند.
وکلای ابوآمو در درخواست خود گفتند در مدت زمانی که در توییتر کار میکرده است خانواده او در تلاش طاقتفرسا برای حلوفصل بحران زندگی خواهرش و جمع کردن پول برای حل آن مسأله بودند که شامل مراقبتهای پزشکی تخصصی برای دختر تازه متولد شده او هم میشده است.
وکلای دادگستری همچنین گفتند اقدامات ابوآمو در مقایسه با اقدامات علی الزاباره، یکی دیگر از کارمندان سابق توییتر- که متهم به دسترسی به هزاران حساب توییتر از طرف عربستان سعودی است- کمرنگ است. الزابارا قبل از متهم شدن، ایالات متحده را ترک کرد
منبع: ضمیمه کلیک روزنامه جامجم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: