هرمزگان-جام جم انلاین-جوجه ریزی در مرغداریهای هرمزگان ۴۰ درصد افزایش یافته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: در مهر امسال دو میلیون و صد هزار و در آبان ماه دو میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای هرمزگان صورت گرفته است.
محمدجواد میرزاده افزود: با این شمار جوجه ریزی و با تلاش مرغداران اکنون تولید گوشت مرغ، مازاد بر نیاز استان است.
وی گفت: هر ماه بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید میشود که بیش از نیاز بازار استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: روزانه به صورت میانگین صد تن گوشت مرغ در استان مصرف میشود.
میرزاده افزود: با توجه به افزایش تولید گوشت مرغ در استان، این روزها قیمت مرغ گرم در بازار کاهش یافته است.
اکنون مرغ گرم با قیمت ۵۶ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار به فروش میرسد.
وی گفت: اکنون بهترین زمان برای خرید مردم و ذخیره سازی این کالای اساسی است.
در هرمزگان ۳۰۰ واحد مرغداری فعال است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم