افزایش ۴۰ درصدی جوجه ریزی در هرمزگان

جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان ۴۰ درصد افزایش یافته است.
جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان ۴۰ درصد افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۳۹۰۵۶۵

هرمزگان-جام جم انلاین-جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان ۴۰ درصد افزایش یافته است.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: در مهر امسال دو میلیون و صد هزار و در آبان ماه دو میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان صورت گرفته است.


محمدجواد میرزاده افزود: با این شمار جوجه ریزی و با تلاش مرغداران اکنون تولید گوشت مرغ، مازاد بر نیاز استان است.


وی گفت: هر ماه بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید می‌شود که بیش از نیاز بازار استان است.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: روزانه به صورت میانگین صد تن گوشت مرغ در استان مصرف می‌شود.


میرزاده افزود: با توجه به افزایش تولید گوشت مرغ در استان، این روز‌ها قیمت مرغ گرم در بازار کاهش یافته است.


اکنون مرغ گرم با قیمت ۵۶ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار به فروش می‌رسد.


وی گفت: اکنون بهترین زمان برای خرید مردم و ذخیره سازی این کالای اساسی است.


در هرمزگان ۳۰۰ واحد مرغداری فعال است.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها