هرمزگان-جام جم انلاین-جوجه ریزی در مرغداریهای هرمزگان ۴۰ درصد افزایش یافته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: در مهر امسال دو میلیون و صد هزار و در آبان ماه دو میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای هرمزگان صورت گرفته است.
محمدجواد میرزاده افزود: با این شمار جوجه ریزی و با تلاش مرغداران اکنون تولید گوشت مرغ، مازاد بر نیاز استان است.
وی گفت: هر ماه بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید میشود که بیش از نیاز بازار استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: روزانه به صورت میانگین صد تن گوشت مرغ در استان مصرف میشود.
میرزاده افزود: با توجه به افزایش تولید گوشت مرغ در استان، این روزها قیمت مرغ گرم در بازار کاهش یافته است.
اکنون مرغ گرم با قیمت ۵۶ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار به فروش میرسد.
وی گفت: اکنون بهترین زمان برای خرید مردم و ذخیره سازی این کالای اساسی است.
در هرمزگان ۳۰۰ واحد مرغداری فعال است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت