«کوپا» با ورود برزیل گرم می شود

اگرچه دونگا بجز روبینیو هیچ فوق ستاره ای از برزیل را به کاراکاس نبرده ؛ اما به هر حال بازی برزیل حتی بدون ستاره های نامداری مانند کاکا، رونالدو و رونالدینیو هم دیدنی است بخصوص که حریف این تیم مکزیک باشد.
کد خبر: ۱۳۸۳۵۹
2تیم برزیل و مکزیک تاکنون 14بازی رسمی انجام داده اند که فقط 3بار آن در چارچوب بازیهای جام جهانی بوده و بقیه یا در گلدکاپ (بازیهای جام ملتهای امریکای مرکزی و کونکاکاف) یا در چارچوب بازیهای کوپا امه ریکا بوده است. آخرین بازی دو تیم در کوپا امه ریکا به 3سال قبل برمی گردد که برزیل با 4گل حریف را شکست داد.
ساعت 4.20بامداد فردا برزیل با مکزیک (یکی از دو میهمان کوپاامه ریکا) بازی می کند و 4.15بامداد جمعه نیز آرژانتین با دیگر میهمان این جام یعنی امریکا بازی خواهد کرد که آن بازی به دلیل حضور تمام ستارگان دو تیم جذابتر به نظر می رسد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها