به گزارش جام جم آنلاین، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با درخواست شهروندی ادوارد اسنودن موافقت کرد.
«اناتولی کوچیرنا» وکیل «ادوارد اسنودن» کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا در سال ۲۰۲۰ در سخنانی به خبرگزاری ریانوستی اعلام کرد: اسنودن اقامت دائمی روسیه را دریافت کرده است.
کوچیرنا گفت: مراحل تمدید اقامت اسنودن بخاطر شیوع ویروس کووید -۱۹، به تاخیر افتاده بود.
اسنودن کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) بود . او در سال ۲۰۱۳ اسناد مربوط به استراق سمع جمعی این سازمان امنیتی و همچنین سازمان امنیت بریتانیا را رسانهای کرده بود.
او پس از افشای این اسناد تصمیم داشت خود را از طریق هنگکنگ به اکوادور برساند اما پس از باطل اعلام شدن پاسپورت او از سوی دولت آمریکا، ناگزیر به اقامت در روسیه شد.
پلیس فدرال آمریکا (FBI) اسنودن را متهم به سرقت اسناد دولتی آمریکا و فعالیتهای جاسوسی کرده است. در صورت بازگشت به آمریکا خطر زندان او را تهدید میکند.
اسنودن بارها اعلام کرده بود که در صورت دریافت تضمینی ناظر بر اجرای یک محاکمه عادلانه، حاضر است به زادگاه خود باز گردد.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»