به گزارش جام جم آنلاین البرز:
زندی فر گفت: ترافیک از کرج تا بیلقان، روان؛ از بیلقان تا آدران، نیمه سنگین؛ از سد امیرکبیر تا گچسر، سنگین و از کندوان تا هزارچم، سنگین است.
او میگوید: ترافیک در آزادراه کرج-تهران از کرج تا کیلومتر بیست و پنج این محور، سنگین؛ از این نقطه تا عوارضی قدیم تهران، نیمه سنگین و از این نقطه تا تهران، روان است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای البرز گفت: ترافیک در آزادراه تهران-کرج از پایتخت تا عوارضی قدیم این شهر، نیمه سنگین؛ از این نقطه تا کیلومتر ۲۵ آزادراه، نیمه سنگین و از این نقطه تا کرج نیز به همین صورت گزارش شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای البرز افزود: ترافیک در آزادراه کرج-قزوین از ترمینال شهید کلانتری تا گلشهر، سنگین و عکس آن، نیمه سنگین است.
او می گوید: همچنین ترافیک در مسیر رفت و برگشت بین آبیک و طالقان روان است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد