سرپرست دفتر فنی بخش فولادسازی ذوب آهن اصفهان

فولادسازی برای تولید شمش ۲۵۰ در ۳۶۰ آماده می شود

سرپرست دفتر فنی بخش فولادسازی ذوب آهن اصفهان در حاشیه نمایشگاه متالورژی از آمادگی فولادسازی برای تولید شمش خبر داد
کد خبر: ۱۳۷۹۳۸۷

به گزارش جام جم انلاین اصفهان؛ در راستای تولید محصولات با ارزش افزوده بالا در ذوب آهن اصفهان ، بخش فولادسازی برای تولید شمش ۲۵۰ در ۳۶۰ آماده می شود.قدرت اله یزدانمهر سرپرست دفتر فنی بخش فولادسازی ذوب آهن اصفهان در حاشیه نمایشگاه متالورژی اصفهان گفت : رویکرد جدید ذوب آهن اصفهان بر تولید محصولات با ارزش افزوده بالا استوار است؛ در این راستا و با توجه به نیاز بازار،بخش فولادسازی نسبت به تهیه نقشه های مربوط به تولید شمش با مقطع ۲۵۰ در ۳۶۰ و سپس تنظیم سفارش ساخت قطعات مورد نیاز اقدام کرده است.
وی افزود : با تکمیل این قطعات، امکان ریخته گری شمش مقطع مذکور فراهم می شود که ثمره آن تولید مقاطع نوردی نظیر تیرآهن سایز ۳۶ است که دارای ارزش افزوده بالاتری است و نیاز کشور که هم اکنون از مسیر واردات و با خروج ارز صورت می پذیرد،تامین خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها