۶۱ درصد از تعهد اشتغال در شهرستان فیروزکوه محقق شد

سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان فیروزکوه گفت:با ایجاد هزار و ۳۵ شغل در ۶ ماهه نخست امسال در فیروزکوه ۶۱ درصد از تعهد اشتغال در این شهرستان محقق شد.
کد خبر: ۱۳۷۹۳۸۰

به گزارش جام جم آنلاین تهران، سمیرا سمیعی، سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان فیروزکوه در خصوص ایجاد اشتغال در این شهرستان گفت: با ایجاد هزار و ۳۵ شغل در ۶ ماهه نخست امسال در فیروزکوه ۶۱ درصد از تعهد اشتغال در این شهرستان محقق شد.

وی در ادامه افزود: ۵۵ پرونده مشاغل خانگی از ابتدای سال جاری به بانک معرفی شده است که مبلغ ۴۴ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده اند.

سمیعی همچنین خاطرنشان کرد: ۶۵ پرونده هم در حال آماده سازی تکمیل مدارک و بازدید اولیه است که پس از اتمام به بانک عامل معرفی می‌شوند؛  از ۴ پرونده بخش روستایی و عشایری ۳ پرونده مربوط به اداره میراث فرهنگی و یک پرونده هم مربوط به اداره ورزش و جوانان این شهرستان است.

سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی فیروزکوه در پایان تاکید کرد: ارزش این پرونده‌ها ۲۸۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی حدود ۱۱۲ نفر را به همراه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها