به گزارش جام جم آنلاین، یک مطالعه جدید نشان داده است که نوشیدن چای سیاه می تواند خطر مرگ و میر افراد را کاهش دهد. طبق بررسی های تحقیق مورد اشاره، این خطر به ویژه در بین افرادی که دو یا چند فنجان چای در روز مصرف می کنند، کمتر است.
چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان است و تحقیقات قبلی، ارتباط بین مصرف چای و کاهش خطر مرگ و میر را در جمعیت هایی که چای سبز در آن جا، رایج ترین نوع چای است، نشان داده بودند. اما در خصوص چای سیاه، اطلاعات متناقضی وجود داشت.
حالا محققان مؤسسه ملی سلامت آمریکا مطالعهای برای ارزیابی ارتباط مصرف چای سیاه با مرگ و میر به هر علت را انجام داده اند. آن ها بدین منظور، دادههای بانک اطلاعاتی موسوم به بیوبانک بریتانیا را مورد تجریه و تحلیل قرار دادند.
این محققان همچنین ارزیابی کردند که آیا این ارتباط با استفاده از افزودنیهای رایج چای نظیر شیر و شکر، دمای چای و انواع ژنتیکی که بر سرعت متابولیسم کافئین در افراد تأثیر میگذارند، متفاوت است یا خیر.
بیوبانک بریتانیا شامل داده های نیم میلیون مرد و زن 40 تا 69 ساله است که بین سال های 2006 تا 2010 یک پرسشنامه پایه را تکمیل کرده بودند. از این تعداد، 85 درصد گزارش کردند که به طور منظم چای می نوشند و از بین همین افراد، 89 درصد چای سیاه می نوشیدند.
طبق نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل ها، شرکتکنندگانی که گزارش کردند روزانه 2 فنجان یا بیشتر چای مینوشیدند، در مقایسه با افرادی که چای نمینوشیدند، 9 تا 13 درصد کمتر در معرض خطر مرگ و میر بودند.
این ارتباط بدون توجه به افزودن قهوه، شیر یا شکر به چای، دما و یا انواع ژنتیکی مرتبط با متابولیسم کافئین بوده است.
به گفته محققان مجری این پژوهش، یافته های آن ها نشان می دهند که چای، حتی در سطوح بالای مصرف نیز می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد