به گزارش جام جم آنلاین، مصرف بیش از حد قند یا فروکتوز میوه باعث انباشت آن در کبد میشود تا جایی که کبد دیگر نمیتواند آن را پردازش کند.
در نتیجه تنها یک راهحل برای کبد وجود دارد آن هم این است که فروکتوز را مستقیماً به چربی تبدیل کند که این امر موجب چرب شدن کبد میشود.
این در حالی است که سازمان جهانی بهداشت (WHO) توصیه میکند که نباید بیش از ۲۵ تا ۵۰ گرم شکر در روز مصرف کرد.
در ادامه به چند میوه که قند کمی دارند، خواهیم پرداخت.
آووکادو
آووکادو جزو میوهها محسوب میشود و در هر ۱۰۰ گرم آن، فقط ۱.۴ گرم قند وجود دارد. اگرچه آووکادوها مقدار نسبتاً زیادی چربی دارند اما اینها اسیدهای چرب غیراشباع هستند. ویتامینهای A، E و B۶ نیز در آووکادو یافت میشود.
توت سیاه
توت سیاه در هر ۱۰۰ گرم تنها ۲.۷ گرم قند دارد و علاوه بر ویتامینهای C و E، حاوی مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم است.
تمشک
تمشک قند بسیار کمی دارد (۴.۸ گرم قند در هر ۱۰۰ گرم). تمشکها عمدتاً از آب تشکیل شدهاند و فیبر موجود در آنها، فرایند هضم را بهبود میبخشد.
توت فرنگی
توتفرنگیها در هر ۱۰۰ گرم فقط ۵.۵ گرم قند دارند.
پاپایا
نه تنها قند کمی (فقط ۷.۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم) در پاپایا وجود دارد، بلکه همچنین منبع فوقالعاده ویتامین C است. ۸۰ میلیگرم از این ویتامین در ۱۰۰ گرم میوه یافت میشود. یک وعده پاپایا همچنین کلسیم، آهن و سدیم را تامین میکند.
زردآلو
می توان مقدار زیادی مواد مغذی را از زردآلو جذب کرد. همچنین مقدار زیادی پتاسیم در زردآلو وجود دارد. از طرف دیگر در ۱۰۰ گرم، این میوه تنها ۷.۷ گرم قند دارد.
هلو
فقط هشت گرم قند در هر ۱۰۰ گرم دارد. هلو حاوی کالری کمی بوده و آب فراوانی دارد. مصرف این میوه مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و آهن را در اختیار ما قرار میدهد.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: