
به گزارش جام جم آنلاین همدان، محمدرضا عدالتخواه گفت: ارگانهای مربوطه باید تعیین کنند که دقیقا چه تعداد معدن مجوزدار در سطح استان فعالیت دارند و میزان برداشت مجاز، عرصه، زمان و مدت برداشت بهطور جز به جز مشخص شود.
وی گفت: هرچند اشتغالزایی مهم است، اما اگر فعالیت معدنی به محیط زیست به ویژه آب شرب آسیب برساند باید جلوی فعالیت آن معدن گرفته شود.
رئیس کل دادگستری استان همدان به برخی دستگاههای اجرایی استان برای عدم انجام به هنگام مأموریتهای قانونی تذکر داد.
عدالتخواه از بررسی موضوع ساماندهی حفاظت از منابع طبیعی و معدنی منطقه ارزانفود و مناطق پیرامونی آن خبر داد و گفت: در این خصوص قرار شده تا معاون عمرانی استاندار با تشکیل کارگروهی در این باره بررسیهای بیشتری داشته باشد و نتیجه را در اسرع وقت برای تصمیمگیری نهایی به شورا تحویل دهد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد