اکبر قنبری، مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر اظهارکرد: «طرح احداث زمین چمن مصنوعی در دو مدرسه خلیج فارس و دبستان حضرت ابوالفضل (ع) آموزش و پرورش اسلامشهر اجرا خواهد شد و با بهرهبرداری از طرحهای ورزشی، دانشآموزان از فضایهای ورزشی بهرهمند خواهند شد».
وی افزود: «این دو زمین چمن با زیر بنای ۶۰۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیون تومان در مدت پانزده روز به بهرهبرداری نهایی خواهد رسید».
قنبری تصریح کرد: «یکی از مهمترین حوزههای مورد توجه آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر، بحث ورزش دانشآموزی است که در همین راستا توسعه زیر ساختهای مورد نیاز در حال انجام است و افتتاح این دو زمین چمن مصنوعی با هدف نشاط، ارتقاء سطح سلامت و رشد سرانه ورزش دانشآموزی انجام شده است».
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا