فرمانده پلیس راه البرز

محدودیت ترافیکی در جاده کرج - چالوس اجرا می شود

فرمانده پلیس راه البرز از اجرای محدودیت ترافیکی درجاده کرج - چالوس و آزادراه تهران - شمال در محدوده این استان در روز جمعه ۹ تیرماه جاری خبر داد.
کد خبر: ۱۳۷۱۵۷۲

به گزارش جام جم آنلاین البرز:

سرهنگ رضا گودرزی گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ الی۲۴ روز جمعه ۹ ماه جاری از کرج و ابتدای آزادراه تهران - شمال به سمت مرزن آباد ممنوع می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین با اعلام ماموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۸ همان روز تا پایان تخلیه بار ترافیکی از مرزن آباد به سمت کرج و تهران به صورت یک طرفه خواهد شد.

گودرزی خاطرنشان کرد: به منظور کنترل بیشتر ترافیک و پیشگیری از اتلاف وقت رانندگان و مسافران در جاده‌های استان البرز با سایر نهاد‌های امدادی نیز هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است.

فرمانده پلیس راه البرز به رانندگان توصیه کرد علاوه بر حفظ آرامش و رعایت نکات ایمنی، مقررات راهنمایی و رانندگی را مورد توجه قرار دهند.
مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ به صورت شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه‌های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.

۱۸ درصد ترافیک جاده‌ای کشور مربوط به راه‌های استان البرز است و در زمان تعطیلی‌ها بر میزان ترافیک در یک هزار و ۴۵۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی این استان افزوده می‌شود.

جاده کرج - چالوس به مسافت ۱۶۰ کیلومتر نیمی از آن در استان البرز و مابقی در استان مازندران واقع شده است

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها