به گزارش جام جم آنلاین، کاربران برخی مواقع و به دلایل نقص فنی با قطعی پیام رسان واتساپ مواجه میشوند.
این نرم افزار در گوشیهای هوشمند و هم دسکتاپ در دسترس است. امکان ارسال فایلهایی از جمله صدا، تصاویر، اسناد، استیکرها و موارد دیگر برای کاربران وجود دارد.
کاربران با فعال کردن ویژگی چند دستگاهی، بدون داشتن اتصال اینترنتی در تلفنهای هوشمندشان از رایانههای خود به این سرویس دسترسی دارند.
همچنین این شبکه اجتماعی برای حفظ یکپارچگی پیامها و رسانهها، ویژگیهایی مانند رمزگذاری سرتاسری و تایید دو مرحلهای را ارائه میدهد. طبق شواهد، واتساپ در حال کار بر روی ویژگی واکنش نشان دادن با ایموجیها به پیامها است.
برای بررسی قطعی واتساپ باید به Down Detector مراجعه کرد. این پلتفرم اطلاعاتی در مورد وضعیت یک سرویس یا یک وب سایت را ارائه میدهد.
به عنوان مثال، در Down Detector میتوان زمان قطع سرویس WhatsApp را بررسی کرد. همچنین مشکلات پیش آمده و تعداد کاربران مواجه شده با قطعی واتساپ نمایش داده میشود.
واتساپ با بالا رفتن تعداد کاربران با مشکل قطعی مواجه شده که از طریق دسته رسمی توئیتر خود آن را اعلام میکند.
در این زمان کاربران باید حساب کاربری خود را برای تایید و به روز رسانی در مورد قطع شدن بررسی کنند.
برخی کاربران هم معمولاً در سایر رسانههای اجتماعی مانند Reddit، Instagram و حتی فیسبوک این مشکل را گزارش میدهند.
یکی دیگر از راهها تا هنگام رفع مشکل قطعی واتساپ استفاده از پلتفرمهای جایگزین است. واتساپ اکتبر پارسال به همراه سایر اپلیکیشنها مانند اینستاگرام و فیسبوک با قطعی مواجه شد.
آن زمان مارک زاکربرگ از کاربران به دلیل مشکل به وجود آمده عذرخواهی کرد. به گفته مسئولان این شرکت وجود خطای سیستمی نام دامنه باعث قطع شدن واتساپ شده بود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت