به گزارش جام جم آنلاین، سردار مجید کریمی گفت: پیرو اقدامات اطلاعاتی مرکز عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی و با همکاری فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان نسبت به شناسایی اعضای یکی از باندهای قاچاق مواد مخدر اقدام شد.
به گفته وی، روز گذشته، طی یک عملیات اطلاعاتی موفقیت آمیز با دستگری ۳ قاچاقچی، ۷۲۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع هروئین و تریاک، دو قبضه سلاح و مقادیری مهمات کشف و سه دستگاه خودروی قاچاقچیان نیز توقیف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی کشور گفت: این عملیات مشترک توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر و فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان انجام شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید