به گزارش جام جم آنلاین، دیمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین در پیامی نوشت: شاهد حملات وحشیانه موشک های روسی به میدان آزادی و مناطق مسکونی در مرکز خارکیف بودیم. ولادیمیر پوتین (رئیس جمهوری روسیه) قادر به شکستن و خرد کردن اوکراین نیست. او از روی خشم مرتکب جنایات جنگی بیشتر و قتل غیرنظامیان بیگناه شده است.
او نوشت: جهان میتواند کار بیشتری انجام دهد و باید این کار را کند. فشار را افزایش دهید و روسیه را کاملا منزوی کنید.
روسیه از ۲۴ فوریه به دستور ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه حملهای را به اوکراین آغاز کرده است که امروز وارد ششمین روز خود شده است.
با وجود انجام یک دور مذاکرات صلح در بلاروس که قرار است از ظهر امروز از سر گرفته شود، درگیریها میان نظامیان روسیه و اوکراین در شهرهای اوکراینی کییف، خارکیف، ماریوپول و خرسون ادامه دارد.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال