به گزارش جام جم آنلاین ایلام و به نقل از ایرنا؛ آیت قیصربیگی در نشست هماهنگی و آمادگی "مانور صفر لحظه ای" با حضور استاندار و دستگاه های عضو ستاد بحران استان اظهار داشت: در سیل فروردین ماه ۹۸ در اثر بالا رفتن تراز سد شاهد خسارات فراوان به مناطق بالادست سد بودیم و علی رغم تعهدات نیروگاه سیمره هنوز قریب یک هزار میلیارد تومان از مطالبات مردم باقیمانده و پرداخت نشده است.
وی با قدردانی از استاندار ایلام به دلیل پیگیری مطالبات مردم پایین و بالا دست سد سیمره از طریق معاون اول رییس جمهوری، افزود: امیدواریم با توجه به اهتمام و پیگیری های خوب نماینده عالی دولت در استیفای حقوق شهروندی مناطق حوزه سد و نیروگاه سیمره باشیم.
دبیر ستاد مدیریت بحران استان ایلام با اشاره به اقدامات احتیاطی ستاد مدیریت استان برای فصل سرما، افزود: ۲۰ مهرماه سالجاری نشستی در این خصوص با حضور دستگاه های اجرایی برگزار شد که برآیند آن جلسه مصوباتی بود که در ۱۹ بند تنظیم شده است و خواستار پیگیری و اجرایی شدن تمام مصوبات توسط اعضای ستاد مدیریت بحران استان هستیم.
وی افزود: یکی از مصوبات مهم پاکسازی جدول، مسیل ها، آبراه ها، دهانه پل ها است که این مهم در شهرها و روستاها بر عهده شهرداران و دهیاران و در خارج از شهرها بر عهده آب منطقه ای و راهداری و حمل و نقل جاده ای است.
قیصربیگی با اشاره تغییرات جوی نابهنگام در استان و کشور، خواستار اجرایی شدن اقدامات احتیاطی فصل سرما شد و گفت: اگر چنانچه این مصوبات بصورت دقیق اجرا شوند قسمت اعظمی از دغدغه ها و ملاحضات این حوزه نیز برطرف خواهد شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام بر لزوم دقت نظر فرمانداران و اعضای ستاد مدیریت بحران استان پس از اعلام هشدارهای مدیریت بحران تاکید کرد و یادآور شد: فرمانداران و دستگاه های عضو ستاد باید برای هر حوادث آمادگی کامل داشته باشند و هشدار ها را جدی بگیرند چرا که برنامه ریزی سالانه ستاد مدیریت بحران با یک بی توجهی می تواند خسارات جبران ناپذیری بر جای داشته باشد.