اظهارنظرهای خارج از حدود اختیارات زمینه‌ساز سوء استفاده فرصت طلبان را فراهم می‌نماید

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان عنوان کرد: بحث ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حوزه شهر و روستاها یکی از مسائلی است که بسترساز شکل‌گیری آسیب‌های زیادی از جمله افزایش حاشیه‌نشینی، تخریب منابع طبیعی و کمربند سبز خواهد شد از این‌رو پیشگیری از بروز این جرم از اهمیت زیادی برخوردار است.
کد خبر: ۱۳۵۱۴۷۹

به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر عباس نجفی در جلسه اتخاذ تدابیر لازم در جهت پیشگیری از تغییر کاربری اراضی و باغ‌ها در راستای کاهش ورودی پرونده ها به محاکم قضایی اظهار کرد: سال‌های متمادی است با وجود ضمانت اجرا‌های مختلف همچنان با این پدیده روبه‌رو هستیم و رشد قارچ‌گونه این ساخت‌وسازها نشان می‌دهد دستگاه‌های متولی و خدمات‌رسان توان کافی و قاطعیت لازم را در برخورد با متخلفان نداشته‌اند.
وی با بیان اینکه برخی دستگاه‌ها با عدم اجرای صحیح قانون بسترساز بروز تخلف می‌گردند، ادامه داد: مطابق "تبصره 1 ماده 4 قانون مجازات استفاده کنندگان از آب، برق، تلفن، فاضلاب و گاز مقرر گردیده تا به مستحدثاتی که قبل از سال 1396 احداث گردیده‌اند با تایید مرجع مسئول انشعاب موقت توسط شرکت های خدمات رسان ارائه و مراجع مسئول حداکثر ظرف مدت سه سال در خصوص آن بنا تعیین تکلیف نمایند که متاسفانه به آن عمل نکرده‌اند.
‌ معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان با اشاره بند ل تبصره 8 قانون بودجه سال 1400 که در آن مهلت زمانی 3 ساله برای انشعابات غیردائم(موقت) برداشته شده است، تأکید کرد: باید توجه داشت که ساخت‌و سازهای بعد از سال 96 به هیچ وجه شامل قانون فوق‌الذکر نمی‌شود و تنها مستحدثات پیش از این تاریخ می‌توانند از این قانون بهره‌مند گردند.
نجفی ادامه داد: متأسفانه پس از گذشت چندین سال از اعطاء مجوز انشعابات موقت هیچ‌گونه تعیین و تکلیفی بر آن نشده است لیکن ساماندهی بناهای غیرمجاز نیاز به اقدامی سریع، هماهنگی و انسجام میان دستگاه‌های خدمات‌رسان و دیگر ارگان‌های متولی از قبیل جهاد کشاورزی، شهرداری و بنیاد مسکن دارد.
وی با اشاره به نظر مشورتی معاون محترم قوانین مجلس شورای اسلامی در خصوص شمول حکم بند تبصره 8 قانون بودجه 1400 به کلیه مستحدثات غیرمجاز بیان کرد: اجتهاد در مقابل نص قانون جایز نیست و نظریه مذکور به لحاظ مغایرت با نص قانون لازم و الاتباع نمی‌باشد و کلیه دستگاه‌های مکلف به اجرای مر قانون می‌باشند.
‌ معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ابراز کرد: اظهار نظرهای خارج از حدود اختیارات و بعضا غیر منطبق با نصوص قانونی زمینه‌ساز سوء استفاده فرصت طلبان را فراهم می‌نماید و کلیه دستگاه‌ها براساس نص صریح بند ل تبصره 8 قانون بودجه مجاز به اعطاء انشعاب موقت به مستحدثات غیرمجاز قبل از سال 136 صرفا در محدوده روستاها و شهرها می‌باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها