به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حمید کلانتری اظهار داشت: ساعت ۳ بامداد روز گذشته واحدهای گشت انتظامی در غرب فعال بودند که ماموران کلانتری ۱۳۸ جنت آباد به یک دستگاه پراید با پلاک مخدوش مشکوک شدند و دستور توقف خودرو مذکور را صادر کردند.
وی افزود: متهمان بلافاصله پس از مشاهده ماموران پلیس متواری شدند که ماموران کلانتری با ایجاد طرح مهار و در یک تعقیب و گریز طولانی ۴ سارق حرفه ای را در یک درگیری تن به تن که روی پلیس چاقو کشیده بودند را بازداشت کردند.
این مقام انتظامی ادامه داد: در بازرسی از خودرو متهمان لوازم سرقت همراه با اموال مسروقه از جمله دلار و طلا کشف و به کلانتری ۱۳۸ جنت آباد منتقل شد.
سرهنگ کلانتری تصریح کرد: این ۴ متهم ۲۵ تا ۳۰ ساله که دارای سوابق متعدد کیفری هستند در بازجویی ها به جرم خود مبنی بر سرقت محتویات از خانه های شهروندان بخصوص غرب تهران اعتراف کردند.
رئیس کلانتری ۱۳۸ جنت آباد در پایان خاطرنشان کرد: پرونده متهمان برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد