تردد خودروهای غیربومی در همدان کاهش یافت

رییس پلیس راهور شهرستان همدان از کاهش تردد خودروها با پلاک های غیر بومی در شهر همدان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۲۹۸۶۳

به گزارش جام جم آنلاین همدان، سرهنگ فرج جمالی در تشریح این خبر، اظهار کرد: با توجه به اجرای طرح برخورد با خودروهای غیر بومی در راستای اجرای مصوبات ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا شاهد کاهش چشمگیر تردد این خودروها در شهر همدان هستیم.

وی افزود: با تلاش شبانه روزی کارکنان پلیس راهور شهرستان در اجرای این طرح خوشبختانه آمارها از کاهش چشمگیر تردد خودروهای غیر بومی در سطح شهرستان همدان نسبت به هفته گذشته می باشیم.

رییس پلیس راهور شهرستان همدان در خاتمه با تاکید بر تداوم اجرای این طرح تا بهبود وضعیت شهرستان گفت: برای خودروهای متخلف که نسبت به اجرای محدودیت ها بی تفاوت هستند و محدودیت های اعمال شده را رعایت نکنند ،اعمال قانون های لازم صورت خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها