
به گزارش جام جم آنلاین، مهدی ولی پور در گفتگو با ایسنا با اشاره به اجرای طرح پایش سلامت و مراقبت بهداشتی مسافران ورودی به کشور که از روزهای پایانی اسفند سال ۱۳۹۹ آغاز شده و تاکنون نیز ادامه دارد، گفت: در اجرای این طرح که با همکاری جمعیت هلال احمر همراه با وزارت بهداشت در حال اجراست. تاکنون ۴۳۷ هزار و ۱۸۵ مسافر ورودی به کشور مورد بررسی و ارزیابی سلامت قرار گرفته و علائم کرونا در آنان کنترل شده است.
وی با بیان اینکه طی این مدت ۱۲۵ نفر هم به دلیل دارا بودن علائم ابتلا به کووید ۱۹ به قرنطینه منتقل شدند، گفت: تاکنون ۴۲هزار و ۱۶۳ تست پیسیآر و ۶۰ هزار و ۹۲۹ تست فوری کرونا از مسافران اخذ شده است.
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۴۷۱ نیروی عملیاتی در اجرای این طرح مشارکت دارند، گفت: این طرح در ۲۸ ورودی کشور از جمله پایانه های مرزی، دریایی و هوایی در حال اجراست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد