ناظر بر روند انتخابات کرج

۱۰۰۰ بازرس، ناظر بر روند انتخابات کرج هستند

فرماندار مرکز حوزه انتخابیه شهرستان کرج با اعلام اینکه هزار بازرس روند برگزاری انتخابات کرج را نظارت و پایش می کنند، گفت: تا به امروز نزدیک به 200 مورد تخلف زودهنگام به بازرسی فرمانداری کرج گزارش شده که در پرونده داوطلبان درج گردیده است.
کد خبر: ۱۳۱۸۱۳۱
فرماندار مرکز حوزه انتخابیه شهرستان کرج با اعلام اینکه هزار بازرس روند برگزاری انتخابات کرج را نظارت و پایش می کنند، گفت: تا به امروز نزدیک به 200 مورد تخلف زودهنگام به بازرسی فرمانداری کرج گزارش شده که در پرونده داوطلبان درج گردیده است. 

به گزارش جام جم انلاین البرز، غفور قاسم پور با اعلام این خبر در جلسه ستاد انتخابات شهرستان کرج اظهار داشت: هیچ امکاناتی از سوی شهرداری ها نباید در جهت حمایت از نامزدها مصروف شود و طبق قانون این اقدام تخلف محرز محسوب شده و مراتب توسط شعبه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی گزارش و مورد پیگیری قرار می گیرد. 

وی با بیان اینکه هیأت بازرسی فرمانداری شهرستان کرج تشکیل شده است، گفت: تا به امروز 200 مورد تخلف انتخاباتی در سامانه بازرسی و رسیدگی به امور حقوقی ثبت و ضبط گردیده و برای هر دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در کرج پرونده ثبت تخلف دایر گردیده است. 

 فرماندار کرج گفت: بیش از هزار بازرس در شهرستان کرج روند برگزاری انتخابات را نظارت و پایش خواهند کرد. 
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها