تغذیه سالم

مبتلایان به کرونا چه بخورند و چه نخورند +ویتامین های ضروری

بیماری ها اغلب اشتها را تحت تاثیر قرار می دهند، اما واقعیت این است با تغذیه سالم روند بهبودی سرعت می گیرد. در واقع داشتن رژیم غذایی مغذی و تامین نوع تغذیه مناسب برای بدن به تسریع بهبودی کمک می کند. موج جدید ویروس کرونا افراد زیادی را تحت تاثیر قرار داده است. بسیاری از آنها بهبود یافته اند، اما برخیدیگر نیز دوران نقاهت را سپری می کنند.
کد خبر: ۱۳۱۷۰۵۵

به گزارش جام جم آنلاین، در اینجا چند ماده غذایی و نوشیدنی وجود دارد که باید هنگام ابتلا به ویروس کرونا و حتی ابتلا به بیماری عمومی در برنامه غذایی خود بگنجانید.

غذاهای غنی از ویتامین C، منیزیم و کلسیم

حتی هنگام سرماخوردگی فصلی نخستین قدم باید معطوف به رژیم غذایی باشد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

ویتامین C، زینک، منیزیم و کلسیم به عنوان مواد مغذی اصلی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

ویتامین C و زینک برای چندین دهه برای درمان سرماخوردگی مورد استفاده قرار گرفته اند. البته در نظر داشته باشید مواد مغذی مانع از بروز بیماری نمی شوند بلکه کمک زیادی به کاهش علائم می کنند.

مقدار توصیه شده مصرف ویتامین C به طور روزانه برای خانم ها 75 میلی گرم و برای مردان 90 میلی گرم است. غذاهای غنی از ویتامین C شامل پرتقال، فلفل دلمه ای قرمز، کلم بروکلی، توت فرنگی، آناناس و کیوی است.

مقدار توصیه شده مصرفی زینک در روز 8 میلی گرم برای زنان و 11 میلی گرم برای مردان است. برخی از غذاهای غنی از زینک شامل بادام هندی بوداده، لوبیای پخته، صدف پخته شده و گوشت گاو آب پز است.

میزان توصیه شده مصرف منیزیم نیز در روز برای زنان 310 میلی گرم و برای مردان 420 میلی گرم است. برخی از غذاهای غنی از منیزیم شامل آووکادو، کره بادام زمینی خالص، لوبیای سیاه پخته شده، اسفناج آب پز و بادام بو داده شده است.

مکمل ها

هنگام بیماری ممکن است اغلب افراد با از دست دادن اشتها دست و پنجه نرم کنند که این مورد دریافت مواد مغذی را از برنامه غذایی سخت می کند. در چنین مواردی مصرف مکمل ها منبع تامین ویتامین ها و مواد معدنی محسوب می شوند.

اگرچه می توان تمام مواد مغذی را از یک رژیم غذایی سالم و متعادل دریافت کرد، اما در صورت لزوم می توانید مکمل ها را نیز به برنامه غذایی و درمانی خود اضافه کنید. برای کاهش مدت زمان و شدت علائم جینسینگ و سیر را امتحان کنید.

مصرف آب، سوپ آبکی و چای بدون کافئین

جدا از تغذیه سالم نوشیدن آب کافی و هیدراته نگه داشتن خود نیز گزینه مهمی به شمار می آید. سرماخوردگی باعث کمبود آب بدن می شود، بنابراین مصرف آب، چای و سوپ آبکی برای جلوگیری از کمبود آب در بدن مهم هستند.

هیدراتاسیون بدن برای مقابله با هرگونه عفونت یا ویروس مهم تلقی می شود، اما باید از مصرف نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه به دلیل سرکوب سیستم ایمنی بدن و تاخیر در روند بهبودی خودداری کنید. نوشیدنی های دیگری که باید از مصرف آنها اجتناب کرد شامل قهوه، الکل و آب میوه صنعتی است.

منبع: الو دکتر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها