در ماه مبارک رمضان طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و تولید فرآورده خام دامی در سطح استان ایلام اجرا گردید.
کد خبر: ۱۳۱۶۰۲۱
به گزارش جام جم  آنلاین ایلام ؛ مدیرکل دامپزشکی گفت: در ماه مبارک رمضان طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و تولید فرآورده خام دامی به منظور حفظ  سلامت هم استانیهای عزیز و بالابردن ضریب امنیت غذائی وسلامت فرآورده های خام دامی ازاول ماه مبارک رمضان  در سطح استان ایلام اجرا گردید.

 دکتر پورنجف گفت: در این طرح تعداد ۳۶۰۳ مورد بازدید از این اماکن توسط ۲۱ اکیپ از همکاران بازرس فرآورده های خام دامی به صورت مداوم صورت پذیرفت، که در این راستا مقدار ۸۴۲۸کیلوگرم فرآورده های خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف ضبط و معدوم گردید و تعداد ۲۹ مورد به مراجع قضایی معرفی  و تعداد دو مورد پلمپ گردید.

وی در پایان از عموم هم استانیهای عزیز درخواست نمود که فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خرید نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ روابط عمومی اعلام نمایند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها