
به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ فرمانده انتظامی شهرستان اسلام آباد غرب گفت: دو نفرعوامل نزاع که درفضای مجازی اقدام به انتشار اقدامات مجرمانه خود کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند.
سرهنگ یاری در ادامه افزود: باتوجه اهمیت موضوع و تاثیر روانی این قبیل جرائم در امنیت روانی جامعه و ترویج خشونت در بین شهروندان بلافاصله تیمی از ماموران زبده پلیس امنیت شهرستان تشکیل و با اقدامات فنی پلیسی، و تحقیقات میدانی توانستند متهمان را شناسایی و با هماهنگی مراجع قضائی دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضایی شدند.
سرهنگ یاری با بیان اینکه پلیس شهرستان اسلام آباد غرب هرگونه هنجارشکنی در فضای مجازی را بهصورت شبانه روزی رصد و پایش میکند، افزود: قدرت نمایی با سلاح گرم و سرد و ایجاد رعب و وحشت در فضای مجازی جرم بوده و قاطعانه با مجرمان برخورد قانونی خواهد شد.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
معاون امور فرهنگی کمیته امداد در گفتوگو با جامجم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس