خطر رانت‌خواری در واردات واکسن
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی نامه مهمی به وزیر بهداشت در مورد واکسن و ایمن‌سازی جامعه علیه ویروس کرونا نوشت

خطر رانت‌خواری در واردات واکسن

‌وزیر بهداشت: ‌

برخی ‌می‌گویند وزیر چرت و پرت می‌گوید

برخی ‌می‌گویند وزیر چرت و پرت می‌گوید
وزیر بهداشت با قدردانی از حمایت نمایندگان مجلس از مدافعان سلامت گفت: رسانه‌های بیگانه ‌هجمه سنگینی علیه سربازان سلامت ایجاد کردند.
کد خبر: ۱۳۱۱۸۷۱

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، پنجاه و یکمین نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای البرز امروز با حضور وزیر بهداشت در استانداری البرز برگزار شد.

سعید نمکی در این جلسه با انتقاد از رسانه‌های بیگانه اظهار داشت: هجمه سنگینی علیه سربازان سلامت ایجاد کردند؛ گفتند استیضاح وزیر بهداشت کلید خورد! اما در مورد کاهش یافتن آمار مرگ و میر یک میزگرد هم نمی‌گذارند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه ‌برخی هوای آفتاب امروز را می‌بینند و می‌گویند وزیر چرت و پرت می‌گوید اما من پیش‌بینی فردای بارانی را می‌کنم، افزود: هیچ استانی نیست که داروی ضد کرونا نداشته باشد، همه هم تولید داخل است.

وی با بیان اینکه از اقدام اخیر مجلس در حمایت از سربازان سلامت تشکر می‌کنم، افزود: با اکراه به وزارت بهداشت آمدم، اما برای خدمت آمدم.
newsQrCode
ارسال نظرات
۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها