به گزارش جام جم آنلاین ، یعنی از یک جایی به بعد ترمز ملیپوشان را کشیدند تا تیم ایران بیشتر از این طلا نگیرد. نقش پررنگ داوران در این رقابتها که به قول رسول جزینی (مربی تیمملی) همسو با سیاستهای فدراسیون جهانی برای پخش مدالهاست باعث شد ایران نتواند بیشتر از این مدال بگیرد. با این حال و با همه کارشکنیها فرنگیکاران ایرانی توانستند با مجموع ۱۹۶ امتیاز بر بام آسیا بایستند.
آقا رسول بدون تعارف گل کاشتید.
ممنونم از شما. کاری بود که بچهها انجام دادند و دست تکتک آنها درد نکند. باورم این است که این تیم به اندازه خودش توانسته دل مردم ایران را شاد کند، همین برای ما کافی است.
از عملکرد بچهها راضی بودید؟
باید باشیم. میدانید چرا؟ در ۴ وزن برای مرتبه اول بود که بچههای ما قهرمانی آسیا را تجربه میکردند.در ۸۷،۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم که سه وزن بالا هستند طلا گرفتیم و در ۵۵ کیلوگرم هم مدال برنز نصیب ما شد.
در سایر اوزان چطور؟
به نظرم در ۶۰ کیلوگرم هم خوب ظاهر شدیم هرچند نتیجه برای خود کشتیگیر دلخواه نبود. مهدی محسننژاد در فینال به نماینده قزاقستان باخت و نقره گرفت. در ۶۳ کیلوگرم ما میثم دلخانی را داشتیم که انصافا خوب کشتی گرفت. میثم قرعه سختی داشت و نقره گرفت. در ۶۷ کیلوگرم نظر من این است که با یک اشتباه مدال خوشرنگ از چنگمان پرید و حق حسین اسدی بیشتر از مدال برنز بود.
ما امین کاویاننژاد را در ۷۲ کیلوگرم داشتیم. امین با وجود همه شایستگیهایی که داشت متاسفانه مریض شد و آن توان بدنی همیشگی را نداشت. اگر نه میتوانست مدالی بهتر از برنز کسب کند.
در ۷۷کیلوگرم پژمان پشتام قرعهاش بد نبود. او همه مدعیان وزن خودش را برد و با قاطعیت طلا گرفت اما احساس میکنم یک کمی چرخش داوران به سمت کشورهای آسیای میانه مدالهای خوشرنگ خیلی از بچههای ما را گرفت. ما در ۸۷ کیلوگرم ناصرعلیزاده و در ۱۳۰ کیلوگرم هم اکبر یوسفی را داشتیم که آنها به مدال طلا رسیدند. در نهایت با همت و غیرت شیربچههای ایران و تلاش کادر فنی توانستیم بر بام آسیا بایستیم و برای لحظاتی کوتاه دل این مردم را شاد کنیم. مبارک مردم باشد و این پیروزی و این موفقیت تقدیم به همه آنها.
شما به داوریها اشاره کردید و گفتید احساس میکنید که آنها کمی چرخش داشتند. یعنی حق بچههای ایران را در بعضی از اوزان خوردند؟
در مجموع که بخواهیم حساب کنیم داوریها خوب بود اما در بعضی از مسابقات به دور از انصاف بود. فکر میکنم سیاستهای کلی در فدراسیون جهانی این است که میخواهند مدالها پخش شود.
میخواهند در کشورهای مختلف پایگاه داشته باشند. البته روزهای اول این حساسیتها نبود اما وقتی دیدند بچههای ما از ۵ طلا سه مدال طلا را از آن خود کردند حساسیتها بهوجود آمد و ممانعت کردند که بچههای ما بیشتر از این مدال طلا نگیرند.
در مسابقات گزینشی برای المپیک ما هنوز سهمیه وزن ۸۷ کیلوگرم را نگرفتهایم. برنامه شما برای این وزن چیست؟
من قبلا هم عرض کردم که عملکرد ناصر علیرشاده خیلی مهم بود. ما در این وزن رامین طاهری و مهدی فلاح را هم داریم. در مجموع آقای بنا و کادر فنی باید یکی از این سه نفر را به عنوان نماینده راهی مسابقات کسب سهمیه کنند تا انشاءا... در این وزن هم بتوانیم سهمیه المپیک را کسب کنیم.
مرحله بعدی اردو از چه زمانی آغاز میشود؟
از یکم اردیبهشت. اجازه میخواهم اینجا از زحمات کسانی که هیچ وقت دیده نمیشوند تشکر کنم. دوستانی که به قولی در پشت صحنه هستند.
دکتر ساسان، فیزیولوژیست و متخصص ریکاوری و تغذیه ما، محسن علیزاده ماساژور و مجید رضاییان سرپرست.
این بندگان خدا زحماتشان دیده نمیشود اما خیلی تاثیرگذار هستند. خیلی از مربیان در کادر فنی که تلاش میکنند. باید به همه آنها دست مریزاد گفت. مربیانی که کاردان هستند و دلسوز. همه این بچهها مزد زحماتشان را گرفتند.
مازیار فیروزی - گروه ورزش / روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود