بهترین گجت‌ها برای کار و زندگی در روزهای کرونایی

خریدهای احتمالی شما در سال آینده

در یک‌سال گذشته زندگی ما خیلی تغییر کرده و بسیاری از ما که تا پیش از این هر روز برای حضور در محل کار ساعت‌ها فقط در مسیر بودیم، فرصتی پیش آمد تا در خانه کارهایمان را انجام دهیم؛ البته دورکاری فقط خیر و برکت نیست و معایب خود را دارد.
کد خبر: ۱۳۰۷۵۶۴

با این حال، به‌لطف فناوری‌های پیشرفته امروزی شاهد عرضه سیلی از محصولات خلاقانه و گجت‌های نوآورانه بودیم که باعث قابل‌تحمل‌تر شدن دورکاری و مصائب آن می‌شوند. گجت‌هایی که شاید نسل اول از نوع خود باشند؛ چرا که هیچ بعید نیست حتی پس از پایان همه‌گیری نیز شاهد تداوم دورکاری در بسیاری از شرکت‌ها در سراسر جهان باشیم!

خلاصی از میز به‌ هم‌ ریخته

رایانه وسیله‌ای اساسی در دورکاری است. یکی از مشکلات رایج بسیاری از کسانی که به طور مرتب باید از رایانه برای انجام کارهایشان استفاده کنند، به‌هم‌ریختگی میز کار است که البته نگارنده هم از آن رنج می‌برد! این موضوع باعث کاهش تمرکز، افزایش استرس و درنتیجه کاهش کارآیی شما خواهد شد.

یکی از رایج‌ترین دلایل این به‌هم‌ ریختگی، تعداد زیاد وسایلی است که باید با سیم به لپ‌تاپ متصل شوند. منظره اتصال همزمان ماوس، کابل اتصال نمایشگر دوم، فلش مموری، کابل پرینتر، سیم شارژر لپ‌تاپ و کابل شبکه به‌صورت همزمان اصلا خوشایند نیست و به‌ تنهایی کل فضای میز شما را شلوغ و درهم می‌کند.

اگر شما هم چنین حسی دارید، بهتر است هرچه زودتر به فکر خرید یک هاب برای مرتب کردن میزتان باشید البته بیشتر هاب‌های موجود در بازار دو ایراد اساسی دارند: سیم اتصال‌شان کوتاه است و صرفا برای استفاده از پورت‌های یو‌اس‌بی کاربرد دارند. اما خوشبختانه در سال گذشته هاب‌های جدیدی وارد بازار شده‌اند که پورت‌های متنوع دیگری هم در اختیار کاربر قرار می‌دهند.

هاب Twelve South StayGo یکی از جدیدترین محصولات این رده در بازار است. این هاب دارای ۳ پورت یو‌اس‌بی معمولی، یک پورت اچ‌دی‌ام‌آی، یک پورت برای کابل شبکه، شیار کارت اس‌دی و میکرو اس‌دی و البته یک پورت USB-C است.

الان نه!

همه کسانی که تجربه دورکاری و استفاده از فضای منزل برای انجام کارهایشان را دارند، احتمالا بارها با حضور اعضای خانواده در اتاق کار خود، تمرکزشان را از دست داده‌اند.

این مساله به قدری جدی است و روی عملکرد کلی افراد در دورکاری تاثیرگذار بوده که گجت‌هایی هم برایش طراحی و به بازار عرضه شده است.

جان هاوم (Joan Home) در واقع یک نمایشگر قابل اتصال به شبکه وای‌فای است که می‌تواند ساعات کاری و بازه‌های زمانی آزادتان را به اعضای خانواده نشان دهد.

این نمایشگر از فناوری جوهر الکترونیکی (e-ink) استفاده می‌کند که در کتابخوان‌های الکترونیک مثل کیندل به‌کار می‌رود.

این دسته از نمایشگرها فقط رنگ مشکی را نمایش می‌دهند و البته در مقایسه با نمایشگرهای معمولی از مصرف انرژی بسیار پایینی برخوردارند.

جان هاوم می‌تواند برنامه زمانی کاری‌تان را از تقویم آنلاین‌ شما در گوگل یا سرویس‌های مشابه دریافت کند و آن را نمایش دهد.

یکی دیگر از امکانات این گجت، امکان نمایش تصاویر دلخواه در ساعات بیکاری است. برای نمونه، می‌توانید عکس‌های خانوادگی‌تان را روی این دستگاه نمایش دهید.

به این ترتیب، به اعضای خانواده نشان می‌دهید که به فکرشان هستید، هر چند موقع کار، چندان تحمل ندارید در اتاق باشند! البته با توجه به قیمت ۲۵۰ دلاری این گجت، شخصا ترجیح می‌دهم از روش‌های کلاسیک‌تری مثل بستن در اتاق یا اعلام برنامه کاری با صدای بلند به اعضای خانواده استفاده کنم!

یک نفس عمیق

هوای درون خانه به‌ویژه در روزهایی که در و پنجره‌ها به مدت طولانی بسته هستند، به‌سرعت کیفیت خود را از دست می‌دهد.

رسپیرا (Respira) یک دستگاه تصفیه هوای خانگی است که می‌تواند مواد زائد موجود در هوا را تا حد زیادی از بین ببرد و مشکل ماندگی و کهنگی هوای خانه را برطرف کند.

رسپیرا به دو صورت مصنوعی و طبیعی، مواد زائد هوای خانه را حذف می‌کند، چون علاوه بر فیلترهای تصفیه، این دستگاه میزبان یک گیاه هم است. در مرحله اول، هوای اتاق به درون دستگاه کشیده شده و غبار و ذرات درشت آن حذف می‌شود.

در مرحله بعد، هوا به سمت گیاه هدایت می‌شود تا مواد شیمیایی و مضر موجود در هوا توسط ریشه‌های آن جذب شود. به این ترتیب، هوای فضای موردنظر به‌تدریج تصفیه می‌شود و کیفیت خود را در طول روز حفظ می‌کند.

رسپیرا همچنین از قابلیت اتصال به اینترنت اشیا نیز برخوردار است و می‌توان به وسیله اپلیکیشن، کیفیت هوا و عملکرد آن را بررسی کرد. اما یکی از جذابیت‌های اصلی این دستگاه به نسبت محصولات مشابه، امکان استفاده از آن به عنوان گلدان است!

با توجه به حس خوبی که دیدن گل و گیاه به انسان می‌بخشد، شاید حضور رسپیرا در اتاق کار حتی به بهبود عملکرد کاری شما هم منجر شود.

ماسک ویژه عاشقان فناوری

دورکاری به این معنا نیست که همیشه در خانه باشیم. همه ما گاهی برای ورزش، خرید یا کارهای دیگر باید از خانه خارج شویم. با توجه به همه‌گیری کووید ۱۹، ماسک زدن به یکی از ضروریات، مثل همراه داشتن کلیدهای خانه، تبدیل شده است.

به‌ همین دلیل هم در طول یک‌سال اخیر شرکت‌های بسیاری، از نام‌های شناخته شده تا استارت‌آپ‌های گمنام سعی کردند با ترکیب فناوری‌های روز و الزامات بهداشتی ماسک‌های هوشمند بسازند و به بازار عرضه کنند.

ماسک ایرپاپ اکتیو (AirPop Active) یکی از جالب‌ترین ماسک‌هایی است که به‌زودی به بازار عرضه خواهد شد. این ماسک می‌تواند کیفیت هوا و نیز تنفس ما را پایش کند.

ایرپاپ اکتیو درون خود مجموعه‌ای از حسگرهای پیشرفته دارد. این حسگرها می‌توانند عمر مفید فیلتر ماسک را ارزیابی کرده و نیاز به تعویض آن را از طریق اپلیکیشن به کاربر اعلام کند.

آنها همچنین کارایی فیلتر در جذب انواع ذرات موجود در هوا را نیز سنجیده و به شما اعلام می‌کنند. به‌علاوه این حسگرها داده‌های تکمیلی دیگری از جمله زمان استفاده در هر روز و نیز اطلاعاتی درباره آهنگ تنفس کاربر را ثبت کرده و نمایش می‌دهند البته شاید شما در سال آینده همین مدل ماسک را نخرید، اما به ‌احتمال زیاد و درصورت برطرف نشدن مشکل کرونا تا عید سال بعد شاهد رواج استفاده از آنها بین مردم خواهیم بود.

محافظ جیبی

در یک‌سال اخیر، بازار مواد ضدعفونی کننده در کنار تجهیزات بهداشتی مثل ماسک و دستکش رشد فراوانی داشت البته ضدعفونی فقط به مواد گندزدایی مثل الکل محدود نمی‌شود و درصورت امکان با استفاده از تابش فرابنفش (UVC) نیز می‌توان سطوح را بهتر و دقیق‌تر گندزدایی کرد.

به‌خصوص که با این روش نیازی به خرید و پر کردن مجدد محلول‌های ضدعفونی برای کاربردهای روزمره نیست.

از آنجا که همه‌گیری کرونا حداقل تا آینده نزدیک کماکان بخشی از زندگی ما خواهد بود، احتمالا در آینده نزدیک شاهد رواج بیشتر دستگاه‌های ضدعفونی با تابش فرابنفش خواهیم بود. یکی از بهترین گجت‌های معرفی شده در سال اخیر، دقیقا قرار است همین کار را انجام‌دهد.

اولتراکلین (UltraClean) یک گجت بسیار کوچک (به اندازه تقریبا یک بند انگشت) است که می‌توان آن را به پورت یو‌اس‌بی گوشی متصل و شارژ کرد و سپس با استفاده از آن سطوح را ضدعفونی کرد.

این گجت دارای لامپ فرابنفش است و می‌تواند تا 99 از آلودگی‌ها و ویروس‌های سطوح را از بین ببرد.

به‌علاوه ابعاد کوچک و شارژی بودن آن باعث می‌شوند بتوانید آن را همیشه و همه‌جا همراه خود داشته و
استفاده کنید.

صالح سپهری‌ فر - مشاور کسب و کارهای نوآور / ضمیمه کلیک روزنامه جام جم 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها