حوادث اردبیل؛ زلزله

زلزله ۴.۱ ریشتری دریای خزر را لرزاند

زلزله‌ای به بزرگی ۴.۱ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۷ و ۴۲ دقیقه و ۲۵ ثانیه امروز(سه شنبه) دریای خزر را لرزاند.
کد خبر: ۱۲۹۹۶۷۵
به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین از مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمین لرزه در موقعیت طول جغرافیایی ۵۰.۷، عرض جغرافیایی ۳۹.۹۹ و عمق ۱۰ کیلومتر زمین به وقوع پیوست.
نزدیک‌ترین شهرها به محل وقوع این زلزله ۲۱۲ کیلومتری بیله سوار (اردبیل)، ۲۳۱ کیلومتری جعفر آباد(اردبیل) و ۲۳۴ کیلومتری تازه کند (اردبیل) و  نزدیکترین مراکز استان به کانون این زمین لرزه در ۲۸۴ کیلومتری اردبیل و ۳۱۷ کیلومتری رشت ثبت و گزارش شده است.
 
زلزله ۴.۱ ریشتری دریای خزر را لرزاند
تا این لحظه هیچ‌گونه گزارشی از خسارت احتمالی این زمین لرزه مخابره نشده است.
دریای خزر با وسعت ۶۰۰ هزار و ۳۸۴ کیلومتر مربع بزرگترین دریاچه جهان است که طول سواحل آن به هفت هزار کیلومتر می رسد. کشورهای ایران، روسیه، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان این دریاچه را در برگرفته اند و همگی از مواهب آن استفاده می کنند.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها