مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مهاباد

بازیگوشی دردسرساز پسر بچه مهابادی

بازیگوشی پسر بچه مهابادی، او را همراه با خانواده اش به ایستگاه آتش نشانی کشاند.
کد خبر: ۱۲۹۱۷۸۷

به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین از ایران آنلاین، رحمان احمدی مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مهاباد، گفت: در پی وقوع حادثه گیر کردن انگشت دست پسر بچه‌ای در درب سماور، اعضای خانواده او به همراه فرزندشان به سازمان آتش نشانی مراجعه و از آتش نشانان درخواست کمک کردند.

بازیگوشی دردسرساز پسر بچه مهابادی

احمدی افزود: به دنبال درد شدید و بی تابی این کودک، ابتدا والدینش برای خارج کردن انگشت دست فرزندشان تلاش کردند، ولی نتیجه‌ای حاصل نشد، به همین خاطر آنان بلافاصله او را به سازمان آتش نشانی برده و درخواست کمک کردند.

او تصریح کرد: آتش نشانان پس از آرام کردن کودک، با استفاده از تجهیزات و ابزار، این درب فلزی را از انگشت دست کودک جدا کردند و او را از درد ناشی از تورم انگشت رها ساختند.

سازمان آتش نشانی مهاباد در قالب سه ایستگاه، ۴۲ نفر پرسنل عملیاتی و با برخورداری از هشت دستگاه خودرو سبک و نیمه سنگین، عملیات امداد و نجات و اطفاء حریق را انجام می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها