به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز مشاوره ، بسیاری از استراتژی هایی که به جوانان با اختلال بیش فعالی کمک می کنند، از جمله ساختار، راهنمایی های سازمان، مربیگری و همچنین داروها می توانند برای بزرگسالان که مبتلا به اختلال بیش فعالی نیز هستند مفید باشد و به آن ها کمک کند تا زندگی بهتری داشته باشند.
داشتن یک رویکرد فردی برای بزرگسالان و کودکان که بر درمان نقاط قوت و ضعف تمرکز دارد، حیاتی است.
یکی از زمینه های اصلی عدم تمرکز برای بزرگسالانی که با اختلال بیش فعالی زندگی می کنند، یادگرفتن این موضوع است که بتوانند مشکل عدم تمرکز را در محیط کار مدیریت کنند. این علائم ممکن است در بعضی یا همه زمینه های زیر ایجاد شود:
چیزهای زیادی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا خودتان را سازمان یافته و با استرس پایین کار کنید. حقوق خود را بشناسید و با کارفرمای خود کار کنید تا محیط خود را برای نیازهایتان مناسب سازید. برخی از امکانات معمول عبارتند از:
شما می خواهید با سرپرست خود صحبت کنید و اطمینان حاصل کنید که این محل های اقامت در محل کار شما ایجاد نشود.
مربیگری در طول نیم قرن گذشته به عنوان یک صنعت جدید پدید آمده است تا پیشرفت شخصی و حرفه ای را ارتقا بخشد.
مربیگری اختلال بیش فعالی طی چند دهه گذشته به عنوان یک مولفه برای درمان اختلال بیش فعالی توسعه یافته است.
این حمایت است که به نیازهای افراد مبتلا به اختلال بیش فعالی ، از جمله بزرگسالان و جوانان، مناسب است. به طور کلی، مربیگری اختلال بیش فعالی شامل موارد زیر است:
مربیان اختلال بیش فعالی اغلب با برنامه ریزی، تنظیم هدف، ایجاد اعتماد، سازماندهی، تمرکز، اولویت بندی و حفظ وظایف با شما کار می کنند.
مربیگری اختلال بیش فعالی یک راه موثر برای ایجاد تغییرات پایدار است. رابطه مربیگری، ساختار را برای تمرکز بر آنچه که مهم است، فراهم می کند تا مردم را وادار کند تصمیمی بگیرند، اقداماتی را که می خواهند انجام دهند را تعیین می کند و سپس پاسخگو هستند.
مربیان همچنین می توانند به والدین کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی کمک کنند. مربیان برای والدین راه حل های زیر را ارائه می دهند:
اختلال بیش فعالی یکی از رایج ترین شرایط در کودکان است، بنابراین ابتدا باید بدانید که شما و فرزند شما تنها نیستید.
اختلال بیش فعالی یک محصول جانبی از سبک والدین نیست. همچنین کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی فاقد هوش و انضباط هستند – آنها فقط تلاش می کنند تا تمرکز خود را برای انجام فعالیت های مناسب سنشان حفظ کنند.
برای حمایت از فرزندتان در خانه، چیزهای زیادی وجود دارد که می توانید انجام دهید:
حفظ نگرش مثبت و تمرکز بر موفقیت و پیروزی و کمتر صحبت کردن در مورد چالش ها یا موانعی که وجود دارد.
همیشه نقاط قوت، اهداف و منافع خود را حفظ کنید تا خدمات و خدماتی را که از او برای مدیریت بیش فعالی می خواهید، انجام دهد.
به عنوان مثال، اگر فرزند شما همیشه در حال حرکت است، او را درگیر فعالیت های جسمانی مانند یوگا، کلاس رقص، در حال اجرا، هنرهای رزمی یا فعالیت های مشابه کنید، چرا که علائم اختلال بیش فعالی می تواند به او در موفق شدن در این موارد کمک کند.
نگرش مثبت شما بهترین ابزار برای کمک به کودک شما برای غلبه بر چالش های اختلال بیش فعالی است.
ایجاد و حفظ ساختار. کودکانی که با اختلال بیش فعالی زندگی می کنند، احتمالا موفق می شوند، هر روز برنامه ای منظم از وظایف خود داشته باشند.
اگر ساختار روزانه آنها تغییر کند، ممکن است آن ها مشکلات جدی را تجربه کنند. ایجاد و حفظ یک ساختار حمایتی بسیار مفید است به طوری که کودک شما بداند روزانه چه انتظاراتی از او دارید و باید آن ها را انجام دهد.
قوانین و انتظارات را بیان کنید. کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی با قوانین و انتظارات ساده ای که به راحتی می توانند درک و پیگیری کنند، خوب عمل می کنند.
هر قاعده و انتظارات را بنویسید و آنها را در جایی که کودک شما به راحتی آنها را می خواند نصب کنید. شما همچنین می توانید یک نمودار کاری را برای او ایجاد کنید تا هر روز آن را نگاه کنید. او همچنین ممکن است به یک سیستم سازماندهی پاداش و پیامدها پاسخ دهد و هماهنگی کلیدی باشد.
عواقب ناشی از انحلال قوانین و تحسین او را زمانی که از آنها اطاعت می شود توضیح دهید.
پاداش باید تجارب فوری و فعالیت هایی با والدین باشد تا بندها و ارتباطات را تشویق کنند نه پاداش های مادی یا رفتارها. پیامد ها نباید کودک را مجازات کند، بلکه رفتار (به عنوان مثال، مدت زمانی او را از فعالیتی که دوست دارد منع کنید.
جنبش و خواب را تشویق کنید. کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی دارای انرژی زیادی هستند.
ورزش های برگزیده و سایر فعالیت های بدنی می تواند به آنها کمک کند تا عزت نفس خود را افزایش دهند و انرژی خود را با راه های سالم و مولد با دیگر کودکان در گروه سنی خود آزاد کنند.
کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی که اغلب ورزش می کنند، بیشتر به خواب می روند، که می تواند علائم اختلال بیش فعالی را کاهش دهد.
یک روال شبانه داشته باشید که یک چرخه خواب سالم را تشویق می کند؛ این ممکن است شامل خواندن، اجتناب از وسایل الکترونیکی و تشویق به فعالیت هایی که کودک دوست دارد، قبل از خواب باشد. هنرهای رزمی می توانند یک استراتژی مفید باشند چرا که بر کنترل خود تأکید دارند.
کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی اغلب در روابط با همسالان و دوستان خود مشکل دارند. نارسایی احساسی آنها ممکن است باعث شود هنگامی که در گروه همسالان خود قرار می گیرند دچار کمبود عزت نفس شوند.
ارتباط با خانواده و دوستان بخش مهمی از زندگی با اختلال بیش فعالی است.
دانش آموزانی که با اختلال بیش فعالی زندگی می کنند ممکن است در کلاس درس از چالش های منحصر به فرد برخوردار باشند.
علائم رایج اختلال بیش فعالی ، می تواند باعث اختلال در یادگیری کودک، روابط همسالان، اختلال در عملکرد و در محیط مدرسه شود. اختلال بیش فعالی ممکن است در کلاس درس خود را متفاوت از چیزی که در خانه دیده می شود، نشان دهد.
دیده شدن اختلال بیش فعالی در دختران کمتر از پسران است زیرا ممکن است دختران کمتر از پسران رفتارهای نا بهنجار از خود نشان دهند.
اگر احساس می کنید که ممکن است فرزند شما به برنامه های آموزشی ویژه نیاز داشته باشد، مدرسه می تواند برنامه ها و خدمات آموزشی ویژه را ارائه دهد.
مدرسه می تواند ارزیابی کند تا ببیند آیا او واجد شرایط است یا خیر. شما باید در مورد این فرصت ها با معلم فرزندتان و دیگر مشاوران صحبت کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت