به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک، تحقیقات نشان می دهند غذاها ونوشیدنی هایی وجود دارند که التهاب و درد مزمن را کاهش داده و روحیه شما را بهبود می بخشند . علاوه بر این، پرهیز از غذاها و نوشیدنی هایی که باعث التهاب می شوند نیز در این زمینه موثر است .در حقیقت تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی به همراه همیاری با پزشک می تواند مقدار داروهای مصرفی شما را کاهش دهد یا حتی مصرف آن ها را متوقف کند.
یک رژیم غذایی ضد التهابی ، به طور کلی رژیم سالمی تلقی می شود و حتی اگر به وضعیت شما کمک نکند می تواند میزان ابتلا به بیماری های دیگر را کاهش دهد. حتی تغییرات کوچکی چون تغییر در غلات سبوس دار و خوردن ماهی بیشتر و گوشت قرمز کم تر نیز می تواند در سلامتی شما تفاوتی ایجاد کند . در این قسمت از بهداشت و سلامت پیشنهاداتی مبنی بر تغییرات ساده غذایی وجود دارد که می تواند به شما در داشتن احساس خوب کمک کند .
شما می توانید به سراغ غلات کامل ، نان سبوس دار، جودوسر، برنج قهوه ای ، جو ، بلغور، کینوآ، نان چاو دار، تورتیلا گندم و ماکارونی بروید. در غذاهای خود از سیب زمینی، سیب زمینی شیرین و دانه گیاهان استفاده کنید. از مصرف زیاد سرخ کردنی ها خودداری کنید زیرا باعث التهاب می شوند .
مانند نخود فرنگی ، لوبیای سیاه، لوبیا قرمز، نخود ( گاربانزوس نیز نامیده می شود ) ، لوبیا سفید (لوبیا دریایی یا کانلینی نیز نامیده میشود)، هوموس، دانه ها. آجیل می تواند شامل گردو، بادام و بادام زمینی شود. دانه ها شامل دانه آفتاب گردان و تخمه کدو می شود. نخود فرنگی و دانه سویا نیز در دسته "حبوبات" قرار می گیرند که غلاف دار هستند. شما می توانید نخود فرنگی شیرین، مغز سویا بوداده و هرنوع توفو را هم میل کنید .
توت ها، انار، تمشک ، گیلاس و در کل میوه هایی به رنگ تیره برای پیشگیری از دردهای مزمن و التهاب مفید هستند. از نوشیدن آبمیوه یا ترکیب آن با آب خودداری کنید زیرا حاوی مقدار زیادی قند می باشد که التهاب را بدتر می کند.
بیشتر بخوانید: پوست انار برای کرونا
فلفل زرد ، نارنجی و قرمز و گوجه فرنگی . اسفناج ، چغندر برگی ، کلم پیچ ، کاهو، و سبزیجات مخلوط به ویژه سبزیجات تیره و برگ دار سبز. کلم بنفش و سبز ، پیاز، بروکلی، جوانه بروکسل و گل کلم. تربچه، خیار، لوبیا سبز و پیازچه.
در صورت امکان از روغن زیتون و آووکادو به جای کره و سایر روغن ها برای پخت و پز استفاده کنید . می توانید از روغن زیتون طعم دار یا فوق العاده بکر برای سالاد و پیش غذا استفاده کنید .
ماهی هایی را انتخاب کنید که در آب سرد زندگی می کنند از جمله :سالمون، شاه ماهی، آنچوی ، ساردین و خال مخالی. سالمون وحشی برای خوردن مناسب و سالم است اما سالمون آزاد سرشار از آنتی بیوتیک می باشد و مناسب خوردن نیست .
به دنبال تهیه غذاهایی با استفاده از ساردین تازه ، شاه ماهی و خال مخالی باشید یا آن ها را به صورت کنسرو خریداری کنید. ماهی سالمون و تن سرشار از امگا-3 هستند که با دردهای مزن بدن و التهاب مقابله می کنند بنابراین حداقل دو بار در هفته آن را در رژیم خود بگنجانید .
گوشت سفید بوقلمون و مرغ را بخورید . از سرخ کردن آن ها خودداری کنید مگر برای تهیه یک خوراک خاص . پرندگانی که می توان آن ها را شکار کرد از جمله قرقاول، بلدرچین نیز مناسب هستند .
شیر کم چرب یا فاقد چربی، ماست ، پنیر طبیعی ( پنیر های فرآوری نشده ). بعضی از افراد پروتئین شیر گاو را هضم نمی کنند بنابراین می توانید شیری فاقد لاکتوز خریداری کنید یا به طور کلی از مصرف شیر خودداری کنید .
برچسب های ارزش تغذیه ای روی ظرف ماست را بررسی کنید تا از مصرف ماست های حاوی قند زیاد اجتناب کنید .
دارچین ، زنجبیل ، زردچوبه ( سرشار از کورکومین )، سیر ، رزماری ، فلفل قرمز و سیاه.
چای سیاه ، چای سبز، چای سفید ، چای گیاهی
شکلات تلخ 70 درصد کاکائو یا بیشتر را برای مصرف انتخاب کنید و روزانه 28-56 گرم از آن بخورید .
در رابطه با سوال پرتکرار شما کاربران از بخش بهداشت و سلامت نمناک با موضوع غذاهای مضر برای التهاب و خوردنی هایی که دردهای مزمن را بدتر می کنند باید بگوییم که اگر در بدن خود التهابی دارید یا در وضعیت حساس نسبت به درد و التهاب قرار گرفته اید مواد غذایی که نام برده شده است را در برنامه ی غذایی خود کم کنید.
**بنابراین آن چه می خورید و می نوشید می تواند سلول های چربی و درد مزمن التهاب ناشی از آن ها را کاهش دهد . این بدان معناست که درد شما نیز کاهش میابد. لازم به ذکر است خوردن غذاهایی که التهاب را کم می کنند، چاقی را نیز کاهش داده و در نتیجه بدن را با گذشت زمان سالم خواهند کرد .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت