
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبر بانو
مواد لازم:
خامه ۳ ق غ
شیر ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده ۱ لیوان
سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
آرد ۳ ق غ
کره ۵۰ گرم
روغن ٬ نمک ٬ فلفل و کاری به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینههای مرغ را به صورت نازک خرد کنید. پیازها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید .
سپس مرغهای خرد شده و قارچها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید بعد نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید.
در قابلمهای دیگر کره را بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود. سپس کم کم آرد را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود. در ظرفی شیر را گرم کنید سپس مخلوط کره و آرد را به آن اضافه کنید و مرتب آنها را هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
سپس مخلوط آرد و شیر را به مرغ روی حرارت اضافه کنید و هم بزنید. در پایان خامه را به بقیه مواد مخلوط شده اضافه کنید و بلافاصله حرارت را خاموش کنید.
این غذا را همراه سیب زمینی سرخ شده یا پاستا سرو نمایید. نوش جان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بررسی کرد
به بهانه روز خبرنگار و اکران فیلم «دست ناپیدا» با انسیه شاه حسینی گفتوگو کردهایم
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با «جامجم»: