به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبر آنلاین، آنتوان گریزمن که در بازی برابر آلاوز با به ثمر رساندن نخستین گل فصل برای بارسلونا اندکی از زیر فشارها خارج شده بود، در جریان برتری ۲-۱ آبیاناریها برابر دیناموکیف در لیگ قهرمانان اروپا، بار دیگر نمایشی ضعیف و دور از انتظار داشت.
گریزمن در طول ۶۰ دقیقه حضور در میدان، با ۱۲ پاس، پایینترین تعداد پاس صحیح در میان بازیکنان ثابت بارسا داشت و با تنها ۲۱ لمس توپ، کمتر از تمامی همتیمیهایش توپ را لمس کرد. حتی آمار مارک آندره تراشتگن دروازهبان با ۳۱ لمس توپ بهتر از گریزمن بوده و عثمان دمبله نیز که در دقیقه ۶۰ به جای گریزمن وارد زمین شد، توانست ۲۹ بار توپ را لمس کند!
این در حالی است که گریزمن چند بازی است در پست مورد علاقه خود یعنی نوک خط حمله به میدان می رود اما هنوز نتوانسته انتظارات را از خودش برآورده کند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد