فرمانده انتظامی شهرستان اراک

سقوط مرگبار کارگر ساختمانی از داربست

سخنگوی سازمان آتش نشانی اصفهان

جوان ۲۲ ساله در حادثه سقوط لیفتراک مصدوم شد

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از مصدوم شدن جوان ۲۲ ساله در حین کار و به دنبال سقوط لیفتراک خبر داد.
کد خبر: ۱۲۸۴۲۶۳
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین و به نقل ازمهر، فرهاد کاوه آهنگران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به حادثه سقوط لیفتراک در اصفهان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۰ و ۳۳ دقیقه امروز به ستاد فرماندهی آتش نشانی شهرداری اصفهان گزارش شد.
 

وی با بیان اینکه در این حادثه لیفتراک در حال کار در حفره سقوط کرده است، افزود: در این حادثه جوان ۲۲ ساله که راننده این دستگاه بود در لیفتراک محبوس شده و آسیب دید.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه این حادثه در محوطه کارگاهی رو به روی روستای «کف جوان» بعد از «راشنان» اتفاق افتاده است، ادامه داد: نیروهای امداد و نجات از ایستگاه‌های پنج و ۲۳ به محل این حادثه اعزام شدند.
وی گفت: فرد مصدوم این حادثه پس از آزادسازی از درون لیفتراک تحویل نیروهای اورژانس شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها