به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فوتبالی، وحید هاشمیان که همه او را به عنوان یک چهره بیحاشیه میشناسند در مصاحبه با روزنامه جام جم درباره اتفاقاتی صحبت کرده که باعث شد او تصمیم به جدایی از تیم ملی بگیرد. تصمیمی که البته فدراسیون با آن مخالفت کرد.
هاشمیان در ادامه صحبتهایش سراغ موضوعی رفته که نشان میدهد وضعیت تیم ملی برای مارک ویلموتس اصلا اهمیتی نداشته است: بعد از بازی با بحرین همه ناراحت بودیم که باختهایم. به هر حال برای تیمملی اتفاق خوبی نبود ولی در چهره ویلموتس در مسیر بازگشت به ایران، اثری از ناراحتی نبود. ایشان در پرواز با تبلت خود فیلم سینمایی تماشا میکرد. بعد هم که به ایران رسیدیم سریعا کشور را ترک کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی