نیروی انتظامی تهران

به دام افتادن سارق مسافرنما

دستگیری سارقان در خدابنده

۴ سارق با ۶ فقره سرقت در شهرستان خدابنده شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۱۲۸۰۶۵۵
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین و به نقل از سایت ایران آنلاین، فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته با انجام تحقیقات پلیسی و بررسی صحنه‌های سرقت و فعال کردن گشت‌های محسوس و نامحسوس ۴ سارق با هویت معلوم شناسایی با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و جهت بررسی بیشتر به یگان انتظامی انتقال شدند.
دستگیری سارقان در خدابنده
سرهنگ غنیمتی افزود: با تیز هوشی ماموران تعداد ۶ فقره سرقت شامل سرقت مزارع و باغات، ساختمان نیمه کاره، تجهیزات و محتویات خودرو، موتورسیکلت و اماکن خصوصی کشف شد.
وی با اشاره به معرفی متهمان جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده تردد افراد مشکوک و یا وقوع سرقت موضوع را در اسرع وقت با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مطرح نموده و پیگیری کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم باقری معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها