در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی بپوشیم ،قوانین کلی در مورد اتو کردن لباس این است: الیاف مصنوعی درجه کم، لباس پشمی متوسط تا زیاد و برای لباسهای نخی و کتان درجه حرارت زیاد را استفاده کنید. و نکته مهم بعدی، بهتر است شلوارهای مردانه را با اتو پرس، صاف کنیم تا اینکه اتو را روی سطح شلوار بکشیم.
ابتدا آستر درون شلوار مردانه را اتو کنید، چروک بودن آستر به خوبی از روی شلوار دیده میشود.
بخش جیب عقب و اطراف زیپ شلوار مردانه را به خوبی اتو کنید، این نقاط بعد از هر بار نشستن و برخواستن چروک میشود که اگر به نحوی درست اینکار انجام شود چروکی در قسمت جلوی شلوار دیده نمیشود.
برای ایجاد خط اتو بهتر است از پاچه شلوار آغاز کنید، این قسمت یکی از مهمترین بخشهای شلوار مردانه است که هنگامی که میایستید باید به خوبی دیده شود.
حالا نوبت به تو زدن بالای شلوار تا نزدیک فاق خشتک میرسد، قبل از اینکه مجددا اتو زدن را شروع کنید، ابتدا چک کنید که درزهای شلوار بر روی هم قرار گرفته است یا خیر، تا مانع از ایجاد دو خط اتو مختلف شوید.
و در آخر توجه خود را به قسمت میانی شلوار قرار دهید، نکتهای که نباید فراموش کنید و در تمام مراحل اتو زدن شلوار مردانه باید مدنظر قرار دهید، این است که نباید اتو را بر روی پارچه بکشید، این مساله سبب براق شدن شلوار میشود، تنها کافیست برای رفع چروک اتو را بر روی نقطه مورد نظر خود فشار دهید.
۱- شلوار نم دار بهتر اتو میشود: بهتر است بعد از اینکه شلوار را از خشک کن بیرون آوردید، اقدام به اتو کردن آن بکنید، در این زمان امکان حرکت اتو بر روی پارچه ساده تر بوده و زمان کمتری برای رفع چروک شلوار صرف میشود.
۲- همزمان چند شلوار و یا پیراهن را اتو کنید: برای صرفه جویی در زمان و زمان انرژی میتوانید همزمان دو شلوار را بر روی هم قرار داده و شروع به اتو کردن کنید، البته این مساله نیازمند دقت بیشتری است و در غیر این صورت خط اتو لباس جا به جا میشود.
۳- هرگز لباس کثیف را اتو نکنید: این کار باعث میشود که لکه ها بر روی لباس ماندگار شده و به راحتی تمیز نشوند.
۴- دمای مناسب برای اتو انتخاب کنید: برای شلوارهای پشمی و شلوارهایی که از اجناس ظریف تهیه شدهاند حتما از درجه پایین اتو استفاده کنید.
۵- اتو را تمیز کنید: بهتر از چند وقت یکبار سطح اتو را تمیز کنید تا مانع از ایجاد لک بر روی لباس شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت