به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،کوکی کشمش و گردو نوعی کوکی ایتالیایی است که به آن بیسکوتی هم گفته میشود. خمیر این کوکی به سادگی و در عرض ۱۰ دقیقه آماده میشود. پس از آن این خمیر باید دو بار در فر پخته شود. در مجموع تهیه کوکی کشمش و گردو حدود ۱ ساعت وقت میگیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر

| آرد | 1 و 3/4 پیمانه | 
| شکر | 3/4 پیمانه | 
| بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری | 
| نمک | 1/4 قاشق چایخوری | 
| تخم مرغ بزرگ | 2 عدد | 
| روغن مایع | 1/4 پیمانه | 
| وانیل | 1/2 قاشق چایخوری | 
| کشمش | 1/2 پیمانه | 
| گردوی خرد شده | 1/2 پیمانه | 
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
 		 	
    
    
    
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
    
    گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد