به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،کوکی کشمش و گردو نوعی کوکی ایتالیایی است که به آن بیسکوتی هم گفته میشود. خمیر این کوکی به سادگی و در عرض ۱۰ دقیقه آماده میشود. پس از آن این خمیر باید دو بار در فر پخته شود. در مجموع تهیه کوکی کشمش و گردو حدود ۱ ساعت وقت میگیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
مواد لازم کوکی
آرد |
1 و 3/4 پیمانه |
شکر |
3/4 پیمانه |
بیکینگ پودر |
1 قاشق چایخوری |
نمک |
1/4 قاشق چایخوری |
تخم مرغ بزرگ |
2 عدد |
روغن مایع |
1/4 پیمانه |
وانیل |
1/2 قاشق چایخوری |
کشمش |
1/2 پیمانه |
گردوی خرد شده |
1/2 پیمانه |
طرز تهیه کوکی
- ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. روی سینی فر هم کاغذ روغنی بکشید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و در کاسهای الک کنید و کنار بگذارید. در کاسه دیگری شکر، روغن، تخم مرغ و وانیل را بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط غلیظی حاضر شود. مواد خشک را به تدریج روی مواد تر بریزید و هم بزنید تا خمیر کوکی آماده شود. کشمش و گردوی خرد شده را روی خمیر بریزید و با آن مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
- اگر خمیر بیش از حد چسبناک است و نمیتوانید با آن کار کنید کمی آرد به آن اضافه کنید. روی سطح کار هم آرد بپاشید و هر کدام از بخشهای خمیر را روی سطح بغلتانید و به صورت لوله درازی در بیاورید. سپس روی هر کدام از لولهها با دست فشار بدهید تا به پهنای حدوداً ۵ سانت باز شوند.
- خمیر را در سینی فر آماده شده بگذارید و به مدت ۲۸ دقیقه در فر قرار دهید. سپس بگذارید ۱۰–۲۰ دقیقه بماند و خنک شود. دمای فر را به ۱۶۰ درجه کاهش دهید. وقتی خمیر نیم پخته کوکی خنک شد آن را به شکل مایل برش بزنید.
- کوکیهای برش خورده را مجدداً در سینی فر بچینید و ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا یک طرف آنها طلایی شود. کوکیها را برعکس کنید ۸ دقیقه دیگر هم در فر قرار دهید. بگذاریدکوکی کشمش و گردو کاملاً خنک شود سپس آن را با چای یا شیر سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
طرز تهیه پیراشکی گوشت