در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان،گوشیهای هوشمند در حال حاضر از دسته لوازم دیجیتال گران قیمت محسوب میشود که با توجه به افزایش قیمت آنها در چندین سال اخیر، بازار تعمیر آنها بسیار داغ شده است.
بسیاری از افراد ترجیح میدهند تا گوشی هوشمند خود را تعمیر کنند، اما به فکر خرید گوشی جدید نباشند، زیرا قیمت گوشیهای هوشمند بسیار زیاد شده است.
رعایت برخی نکات، در نهایت به افزایش طول عمر گوشیهای هوشمند کمک میکند و نیاز نیست تا هزینهای را برای تعمیر گوشیهای هوشمند خود در نظر بگیرید. در این مقاله قصد داریم به بررسی برخی از این نکات بپردازیم.
گرما، اصلیترین قاتل باتری گوشی های هوشمند است. در صورتی که باتری گوشی شما بیش از حد داغ شود، طول عمر آن به زودی کاهش پیدا میکند و در نهایت شاهد خراب شدن باتری هستید.
عوامل متعددی وجود دارد که در نهایت منجر به گرم شدن باتری گوشی میشود. از نمونه آنها میتوان به استفاده از کابل شارژ تقلبی اشاره کرد. سعی کنید به هیچ عنوان از شارژر دیگری به جز شارژر اصلی گوشی استفاده نکنید.
مغایرت ولتاژ شارژر و ولتاژ گوشی باعث گرم شدن باتری و به مرور خراب شدن آن میشود. این نکته را زمان خرید پاور بانک هم در نظر داشته باشید. با مراجعه به صفحه خرید پاور بانک، میتوانید اطلاعات لازم درباره میزان ولتاژ هر پاور بانک را بدست آورید. به یاد داشته باشید که هیچ گاه گوشی را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید. همچنین از قرار دادن گوشی در ماشین پارک شده در یک مکان به صورت جدی خودداری کنید. این اتفاق در روزهای گرم تابستان میتواند یک انفجار ایجاد کند.
از گوشی خود مراقبت کنید
زمانی که درباره مراقبت کردن از گوشی صحبت میکنیم، عملکردهای متفاوتی به ذهنمان میرسد که به واسطه آنها میتوانیم از گوشی خود مراقبت کنیم. اما اصلیترین کاری که برای مراقبت از گوشی میتوانیم انجام بدهیم چیست؟
مراقبت نرم افزاری از گوشی هوشمند
مراقبت از گوشیهای هوشمند به دو دسته اصلی تقسیم میشود. در دسته اول مراقبتهای نرم افزاری وجود دارد که شامل موارد زیر است:
استفاده نکردن از مموری کارتهای ویروسی
عدم نصب برنامه و بازی از مراجع نامعتبر
خالی کردن کش گوشی هر چند وقت یکبار
نصب آنتی ویروس روی گوشی
این لیست میتواند بسیار طولانیتر باشد، اما رایجترین دلایلی که در نهایت باعث ایجاد مشکلات نرم افزاری میشود، همین موارد است.
مراقبت سخت افزاری از گوشیهای هوشمند
دومین نوع مراقبت از گوشیهای هوشمند، مراقبتهای سخت افزاری است. هر عملی که در نهایت باعث سالم ماندن گوشی از نظر سخت افزاری شود، مراقبت سخت افزاری نامیده میشود. به طور مثال شما باید به گونهای گوشی هوشمند خود استفاده کنید که هیچ گاه ضربهای به صفحه نمایش آن وارد نشود. البته مراقبت کردن همیشه به معنای پیشگیری نیست.
گاهی اوقات باید اقدامات لازم را انجام بدهید تا حال گوشی هوشمندتان بدتر نشود! به طور مثال اگر باتری گوشی شما باد کرده است، باید در اولین فرصت برای تعویض آن اقدام کنید. البته مهمترین نکته این است که به هیچ عنوان تجهیزات یا قطعات تقلبی تهیه نکنید. زیرا به شدت خطرناک است. برای خرید باتری گوشی میتوانید به فروشگاه جانبی مراجعه کنید و با خیال راحت، باتریهای اورجینال را بررسی و با بهترین قیمت تهیه کنید.
همچنین با تهیه گلس صفحه نمایش، قاب، گارد یا کیف گوشی میتوانید گوشی هوشمند خود را در برابر بسیاری از ضربات مقاوم کنید.
بعد از صفحه نمایش و باتری، مهمترین قسمتی که در گوشی هوشمند باید مراقب آن باشید، پورت شارژر است. معمولا استفاده از شارژر تایپ سی بسیار ساده است، زیرا از هر دو طرف میتوانید شارژر را به گوشی متصل کنید. اما برای شارژرهای دیگر مانند شارژر تایپ بی که باید از یک جهت خاص به گوشی متصل شود، نیاز به دقت بیشتری دارید. سعی کنید چند ماه یکبار، پورت ورودی شارژر گوشی را بررسی کنید. در صورتی که شاهد گرد و غبار هستید، با استفاده از یک خلال دندان با احتیاط داخل پورت را تمیز کنید.
معمولا استفاده از کابل شارژر تقلبی نیز باعث خراب شدن پورت شارژر وای سی شارژ خواهد شد. در چنین مواردی گوشی هوشمند شما دیگر شارژ نمیشود و برای تعمیر آن باید هزینهای را در نظر بگیرید.
در این مقاله برخی از نکات مهم درباره افزایش طول عمر گوشیهای هوشمند را بررسی کردیم. در صورتی که نکته دیگری وجود دارد که به نظر شما بسیار مهم است و در این مقاله ذکر نشده است، میتوانید از در قسمت نظرات با ما در ارتباط باشید و نکات مد نظر خود را اعلام کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: