واکنش وزیر کار به واریز‌ ناقص حقوق‌های بازنشستگان در مرداد ماه

شریعتمداری درباره علت واریز ناقص حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در مرداد ماه توضیحاتی داد.
کد خبر: ۱۲۷۴۲۹۲
واکنش وزیر کار به واریز‌ ناقص حقوق‌های بازنشستگان در مرداد ماه
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره واریز ناقص حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در مرداد ماه، اظهار کرد: حق همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به رسمیت شناخته و اجرا شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: به طور طبیعی در صدور احکام برخی از افراد نقص‌هایی وجود دارد که در طول زمان مرتفع می‌شوند و هیچکس نگران اجرای آن چه که در مصوبات هیأت امنای تأمین اجتماعی و هیأت وزیران برای اجرای همسان سازی آمده، نباشد.
شریعتمداری گفت: اگر هم مشکلی در پرداخت حقوق بازنشستگان وجود دارد، افراد می‌توانند با سازمان تأمین اجتماعی در میان بگذارند تا اطلاعات لازم در اختیارشان قرار گیرد و هیچ حقی از هیچکس ضایع نمی‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها