فیس بوک کابل فیبر نوری می سازد

شرکت فیس بوک به امید بهبود زیرساخت های اینترنت و بهبود دسترسی به اینترنت از طریق روبات هایی که به سرعت در امتداد خطوط برق حرکت می کنند، ربات و کابل فیبر نوری مخصوص خود را می سازد تا خطوط طولانی کابل فیبر نوری خود را مستقر کند.
کد خبر: ۱۲۷۱۴۸۸

روش ارسال ماهواره های بیشتر به فضا به منظور بهبود اتصال به اینترنت در سراسر جهان، همانگونه که شرکت هایی نظیر اسپیس ایکس در پروژه "استارلینک" در دست اقدام دارند، در حال انجام است، اما فیس بوک از زاویه دیگری به این حوزه وارد شده است.

فیس بوک اعلام کرده است که یک روبات ساخته که در امتداد خطوط برق موجود حرکت می کند و کابل فیبر نوری ساخته شده توسط فیس بوک را در کنار آن مستقر می کند.

این شرکت معتقد است که این روش برای کابل کشی اینترنت به خصوص در کشورهای در حال توسعه مقرون به صرفه تر خواهد بود.

هدف نهایی فیسبوک افزایش دسترسی به اینترنت در سراسر جهان است. به گفته این شرکت، این فیس بوک نیست که اینترنت را ارائه می دهد، بلکه در عوض مجوز استفاده از این فناوری را به شرکت های دیگر خواهد داد. سپس این شرکت ها می توانند همراه با شرکت های مخابراتی خدمات ارائه دهند.

اولین شرکتی که به فیس بوک پیوسته است، شرکت "NetEquity Networks" است. این دو شرکت با همکاری یکدیگر به دنبال راه اندازی روبات فیس بوک در سال آینده هستند.

فیسبوک به منظور ساخت این کابل های فیبر نوری، با "وین کاچمار" طراح کارکشته و شناخته شده کابل همکاری کرده است. وی همچنین به فیس بوک کمک کرد تا ربات مخصوص این کار را بسازد.

فیس بوک می گوید این اولین مورد است که یک کابل فیبر نوری نوآورانه ساخته شده که در برابر آسیب مقاوم است.

نوآوری مهم دیگر نیز سیستم روباتیک است که امکان این را فراهم می کند که کابل فیبر نوری در امتداد خطوط توزیع ولتاژ متوسط گسترش یابد. ادغام این دو فناوری باعث می شود که فیبر نوری به روشی که تاکنون وجود نداشته است، استقرار یابد.

این ربات به شکلی بسیار تمیز و مرتب کار می کند و به دور کابل های برق می چرخد و اگر در مسیر خود با هرگونه مانعی روبرو شود، به سادگی خود را بلند کرده و از بالای آن رد می شود و به راه خود ادامه می دهد.

تیم سازنده اطمینان داده است که روی استفاده از شبکه کابل های برق موجود تمرکز کند تا نیازی به ایجاد زیرساخت های خاص یا احتیاج به حفر زمین برای نصب کابل های فیبر نوری نباشد.

هنوز باید آزمایش های بیشتری انجام شود، اما به نظر می رسد این ربات در سال ۲۰۲۱ به بازار عرضه شود./ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها